2777
2789
دقیقا نه گفتن خیلی مهمه.. میشه بگید چطوری یاد بدیم؟ اگه یه موقع چیزی رو بچه ای خواست و تو خونتون مهم ...

ببین بچه وقتی رفتار شما رو ببینه یاد میگیره هیچ وقت با حرف زدن خالی نمیتونی بهش بفهمونی باید تو رفتار شما ببینه یاد بگیره اگه وسیله واسه خود بچم باشه دخالت نمیکنم و نظر بچم مهمه و فقط ازش میخام که بده اگه باز راضی نشد اجبارش نمیکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چندین بار بچه ام وقتی کوچیک بود میگفت نمیام خونه و می‌خواست خونه پدر بزرگ ها بخوابه ولی من نذاشت ...

دقیقا،برای آینده خودش خوبه اینها

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

دوستان یه چیز دیگه که فکر میکنم خیلی تاثیر گذاره اینه که شب موقع خواب شب بخیر رو میگم، و اینکه قبل خواب  من و بچه هام تعظیم میکنیم و یه سلام میدیم به امام زمان. عج.بنظرم خیلی میتونه تاثیر گذار باشه و با امامان انس بگیرن

دوستان یه چیز دیگه که فکر میکنم خیلی تاثیر گذاره اینه که شب موقع خواب شب بخیر رو میگم، و اینکه قبل خ ...

ببین وقتی بچه ببینه شما تو مواقع عصبانیت فحش میدید اونم همون کارو میکنه وقتی بگید خداروشکر که بدتر نشد اونم همونطور برخورد میکنه بچه ها کار هایی رو میکنن که از خود ما یاد گرفتن