2777
2789

من خیلی وحشتناک وزن کم میکنم ولی خیلی آسون وزنم بالا میره ‌.. بیایید از علائم تیروئید بگین بهم..من آزمایش زیاد دادم میگن نرمالی ولی شک دارم چون یکی از دوستام اینقدر بهش گفتن که نرماله تیروئیدش سمی شد و زد به چشمش... آخرش یه دکتر گفته جای خیلی تخصصی آزمایش باید میدادی هر آزمایشگاه نشون نمیده در حالی که این بنده خدا هم تخصصی آزمایش داده بود..بگین علائم تیروئید چیه ممنون 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
منم تیروئید کم کار دارمیکی از علائمش همینه که وزن زود میره بالا

آخه چرا آزمایش تیروئید دادم نرماله خیلی ناراحتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تیرویید کم کار دارم آزمایش نشون داد ،لووکسین خارجی میخورم ،خیلی به اعصاب مربوطه ،من اندام متناسب دارم ،قرص مرتب میخورم و مواظب اعصابم هستم و ویتامین میخورم

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

تیرویید کم کار به راحتی وزن کم نمیکنی اتفاقا به سختی کم میکنی به آسونی اضافه میکنی،خشکی پوست،خستگی،بی حوصلگی،ریزش مو اینا رو یادمه که از علائمشه منم۸ساله دارم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
تیرویید کم کار به راحتی وزن کم نمیکنی اتفاقا به سختی کم میکنی به آسونی اضافه میکنی،خشکی پوست،خستگی،ب ...

یا خدا من این علائم و دارم همشون رو به علاوه عرق زیاد و تپش قلب 

یا خدا من این علائم و دارم همشون رو به علاوه عرق زیاد و تپش قلب

آره اونام هست

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
فکر میکنم سردی دست یکی از علائمش هست البته سردی دست میتونه به خاطر چیزهای دیگه مثل اضطراب،کم خونی یا ...

آره دست و پام همیشه سردن