2777
2789
عنوان

شربت لاکسی ژل و یبوست شدید

73 بازدید | 21 پست

سلام خانوما خوبید ببخشید من چن روزا یبوستم واقعا الان دارم‌میترکم مامانم سیرابی گذاشته میگ روده رو میشوره میبره حالا بخوام بعد غذا لاکسی ژل ۴ قاشق بخورم مشکلی پیش میاد دکترم گفته یک الا دو قاشق بخور ولی فایده نمیده 

روزی یدونه فمی لاکت بخور منو واقعا نجات داد این قرض

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای نگو از یبوست که تابستون ۱۰روز شکمم کار نمیکرد هر کوفت ملینی بود از غذا خوردم اون حجم انجیر هلو لواشک اصلا نمیدونم کجا میرفت تهش شربت ملین ۴قاشق خوردم حل شد بعدش دیگه نخوردم در کل عادت کنی بدنت ورودت تنبل میشه 

بهتر نیست بری دکتر یه کلونوسکوپی چیزی بدی دلیلش مشخص بشه🤔🤔

عزیزم من اندوسکوپی کردم معدم ورم و میکروب داره به خاطر انتی بیوتبکا یبوست گرفتم دکترم لاکسی ژل دااد الان چند روزه نرفتم دارم‌میترکم میخوام ۴ قاشق بخورم زود اثر کنه رفتم دیشویی از زور زیاد سوزش گرفتم

اون برای اسهاله🫢

ن‌ گوگلم بزنی میاره کلا برای تنظیم باکتری روده اس دکتر ب من گفت هرشب میخورم عالیه قبلش گاها ۳.  ۴ روزم بیرون روی نداشتم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
وای نگو از یبوست که تابستون ۱۰روز شکمم کار نمیکرد هر کوفت ملینی بود از غذا خوردم اون حجم انجیر هلو ل ...

من قرص امپروزل دارم صبح خوردم ولی میترسم قرص بیزاکودیل بخورم ولی شربتو میخوام بعد غذا بخورم شربتت جی رود

از دارو های عطاری هم برگ سنا خوبه اما دلپیچه میاره واینکه پودر پیدرولاکس هم هست که قشنگ روده رو پاکس ...

برا من از،این گذشته نیاز،سریع برای تخلیه دارم عذر میخوام از،سوزش زیاد خودمو سفت کردم نگه داشتم نیخوام زیاد بخورن 

برا من از،این گذشته نیاز،سریع برای تخلیه دارم عذر میخوام از،سوزش زیاد خودمو سفت کردم نگه داشتم نیخوا ...

پودر پیدرولاکس رو به کسایی که میخان کولونوسکوپی کنن میدن که رودشون پاکسازی بشه حتی به بچه هایی که یبوست شدید دارن سریع اثر میذاره وبی مزه وبی ضررتر هم هست

پودر پیدرولاکس رو به کسایی که میخان کولونوسکوپی کنن میدن که رودشون پاکسازی بشه حتی به بچه هایی که یب ...

بدون نسخه مبفروشن ؟؟؟ چند ساعت طول میکشه اثر کنه