2777
2789
عنوان

دختران آسیب دیده از پدر و مادر(مهم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 115 پست

مادر عین مادرت هست

اصلا یه چیزایی تعریف کنم که تا حالا نشنیده باشی

با بابام دوتایی رفتن مسافرت ده دست بلیز دخترونه سوغات اورد منو برد تو اتاق گفت کدوماش قشنگتره، من سه چهارتا نشون دادم فکر کردم اونا رو برا من کنار میذاره، همونا رو برداشت گفت اینا برا برادرزاده هام اوردم، دوتا زشت ترینش رو که اصلا دوست نداشتم داد به من، حسش فقط تحقیرم بود من ۱۴ سالم بود

من الان نزدیک ۴۰ سالمه و مادرم ولی هنوز نتونستم رفتاراش رو هضم کنم، یکی از برادرزاده هاش خودکشی کرد به من برگشت گفت کاش اون زنده بود تو جاش مرده بودی...

اینقدر قلبم رو شکسته

بین منو پدرم و باقی اعضای خانواده مدام نفرت و جنگ میندازه، یعنی خدا نکنه یه محبتی بین ماها ببینه که یعنی خودش مرکز توجه نباشه قشنگ از دو دقیقع بعدش شروع به تخریب طرف میکنه، 

با همسرم رفتم دوبی اومدم یجوری بابام رو پر کرده بود و اخماشون توهم بود که باورت بشه اصلا یه کلمه راجع به اونجا توضیح ندادم، چرا چون بسیار حسوده، یعنی تا یه کلمه بگم مثلا اره تو دبی قیمت اب  فلان قدر بود وسط جملم اسم چهارتا مسافرت میاره میگه یادته اینا رو با بابات رفتم تو نبودی و ....

حسادت ازش موج میزنه یعنی حتی نمی تونه اون لحظه رفتارش رو کنترل کنه

عکس رفتم اتلیه با همسرم و بچم گرفتم زدم به دیوار خونه، هرکس اومد گفت خیلی قشنگه، تنها کسی که دید گفت این چه رنگیه پشتش رو باید سیاه میزد"!! مادرم بود.

تمام اموال بابام رو زده به اسم خودش میگه بخاطر شما اینکار کردم اگه من بمیرم بابات زن میگیره همش میرسه به نامادریتون، بابام یه زمین به اسم من کرده بود نشست پای بابام که بیاد منو راضی کنه من برم بزنم به اسم بابام، دلیلش این بود که اگه من بمیرم شوعرم از این زمین ارث میبره و نباید به اون برسه، منم چون پدرم بهم هدیه داده بود دوباره رفتم دفترخونه زدم به اسم بابام، بعد فهمیدم که بابام که زده به اسم مامانم، یعنی سیاست رو داری؟

ببین اینقدر مثال دارم دارم و... هر روز زندگیم یه داستانه

من پدرم متمول هس، مادرم خونمون مراسم میگرفت بعد عین عین لباسی که برای من میگرفت که بپوشم رو برای چنتا خانم که میومدن کمکی برای نظافت و پذیرایی تن اوناهم میکرد، ببین کامل برای اینکه منو شبیه اونا در بیاره جلو مهمان ها، بعد خودش چه لباس شیکی می پوشید، جلو اون خانها میگفت چون برام مثل دخترم می مونین عین اون لباس تنتون میکنم، خب بگو تو اینقدر مهربونی عین لباس خودتو تنشون کن!

حسود با سیاست، یعنی باید ببینی چطور بدجنسی خودشو مهربونی جلوه میده

بین من و بابام دعوای خیلی شدید انداخت، که همه حرفایی که به پدرم زده بود دروغ بود، بعد اون لحظه میدونی بهم چی گفت، گفت پدر من برام می مرد پدر تو چی چشم دیدنت نداره! منی که واقعا پدرم دوسم داره، دلیل این فتنه ش هم این بود که بابام یجا طرفداری منو کرده بود، این باید اینقدر منو تخریب میکرد تا خیالش راحت بشه.

مادر عین مادرت هستاصلا یه چیزایی تعریف کنم که تا حالا نشنیده باشیبا بابام دوتایی رفتن مسافرت ده دست ...

عزیزم بمیرم برات 

من فکر میکردم مادرم بدترین مادره ، پس عوضی تر از مامان منم وجود داره!!!! بابات یه بار باید بزنه دهنش آدم بشه!!!! مگه میشه آدم نسبت به بچش جگرگوشش اینطوری باشه آخه آدم میمونه چی بگه!!!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر عین مادرت هستاصلا یه چیزایی تعریف کنم که تا حالا نشنیده باشیبا بابام دوتایی رفتن مسافرت ده دست ...

مادر !! 

اونوقت تو صدا سیما و اینستا و هر شبکه اجتماعی از مادر قدیسه ساختن . ک اره دست و پاشو ماچ کن . اوف نگو بهش. حتا اکر بهت ظلللم کرد . 

شوهر منم اینارو میشنوه شیر شده بدتر خودشو وقف پدر مادرش کرده . خدا شاهده از شکم و رفاه ما میزنه میریزه تو حلق اونا. ک اره دعای خیر اونا نجات دهنده منه ‌ 

خدا نگذره از برنامه های بی محتوای صداسیما ک فقط مردها رو مطیع مادر بار میاره و یک کلمه راجبه احترام همسر نمیگن. 

ک پیامبر گفته نفرین زن بر شوهرش از گیراترین نفرین هاست 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
عزیزم بمیرم برات من فکر میکردم مادرم بدترین مادره ، پس عوضی تر از مامان منم وجود داره!!!! بابات یه ب ...

خدانکنه

ببین بسیار خومحوره و همه چیزای خوبو به خودش نسبت میده، به بابام قبولونده که تو از اول ازدواج هیچی نداشتی و اگه الان هرچی داری بخاطر منه، بابام نمی تونه رو حرفش حرف یزنه وگرنه قیامت میکنه، حالا بابامو ببینی تو بیرون و محل کار کلی ادم ازش حساب میبرن دیگه نمیدونن تو خونه اوضاعش اینه!

من واگذارش کردم به خدا و چون مادره نمی تونم بذارمش کنار، ولی نسبت بهش مهرطلب نیستم، قبلنا خیلی غصه میخوردن چرا اینقدر نسبت به من بی عاطفه هس ولی الانا خودمو عادت دادم گرچه همیشه خلا محیت مادری در من وجود داره با وجود چهل سال سن،

جالبه اگر حلوش من به بچم محبت کنم، بارها بهم گفته این محبتا لازم نیس بچه اخرش ادمو میذاره میره، میدرنی حتی نمی تونه محبت بین منو بچم رو ببینه

و از خدا میخوام من مادر خوبی برا بچم باشم، چون در ناخوداگاهم یه رفتارایی دارم که از اون بهم رسیده...

من فرزند بزرگ خانواده م . ۴۲ سالمه و ازدواج کردم . نمیخوام از خودم تعریف کنم اما حتی خودِ اون دو تا خبیث (مثلا پدر و مادرم )هم بارها اعتراف کردن که من شدیدا دلسوز و رئوفم.  با اینکه سالهاست ازدواج کردم و حتی یکبار هم با قهر و مشکل از زندگی مشترکم به خونه ی اون دو تا خبیث برنگشتم و هرگز براشون زحمتی نداشتم که هیچ ، بلکه همه جا چه مادی چه معنوی کمک حالشون بودم , پدرمو درآوردن.  بزرگترین دشمن و بدخواه منن. دوتا آدم کم سواد که خودشون علامه دهر میدونن . اون زن خبیث که مبتلا به خودشیفتگی شدیده حتی به بیماری من هم حسادت میکنه!چرا چون خیال میکنه ممکنه به علت اون بیماری توی چشم باشم و بهم توجه بشه! 

خدانکنهببین بسیار خومحوره و همه چیزای خوبو به خودش نسبت میده، به بابام قبولونده که تو از اول ازدواج ...

عزیزم چرا فکر می‌کنی مادر بد رو نباید کنار گذاشت؟؟؟؟؟

بگو لابد بچمو بزار کنار چون ممکنه ولم کنه تو برام می‌مونی ؟؟؟

من مستقل شم پدر و مادرم رو میزارم کنار.....

بمونم پییشون باید از آینده و جون و عمر و روح و روانم بگذرم 

پدر و مادری که حاضرن منو فدای خودشون بکنن از آینده و جون و عمر و روح و روانم مهم تر و با ارزش تره؟؟؟؟؟ همین طرز فکرا باعث میشه پدر و مادر فکر کنن حق انجام هر کاری رو دارن!! ببخشیدا ولی شما هم با این کارت به مادرت میدون میدی!!!! تا مظلومی نباشه ظالمی در کار نیست! ازدواج کردی و خانواده خودتو داری بگذر از همچین پدر و مادری!!! پدرتم فکر نکن گناه داره گول مامانتو میخوره ضعیفه و فلان... به قولت برا بقیه خوب ابهت داره!!!! پدرت هم باعث رفتارای مادرت شده! یه مرد چرا باید از زنش بترسه وقتی درآمد از خود همون مرده میترسه مامانت از خونه بیرونش کنه؟ یا به قول خودت مامانت گولش زد اموال رو کرد به نام زنه! مامانت چاقو گذاشته بود گردنش؟؟؟ پدرت بخاطر مادرت بخاطر نیاز جنسیش از تو هم گذشت!!! تو نمیخوای بخاطر روح و روانت ازشون بگذری ؟ همچین آدمایی از بچه ی معصومت عزیز تر و با ارزش ترن؟؟؟ عزیزم کم سن هم نیستی به خودت بیا تو هم داری مثل خودشون میشی! وقتی هنوز کنارشون نگذاشتی یعنی رفتارشون رو تایید می‌کنی و بهشون حق دادی! خب تو چه فرقی با اونا داری!!!! مادرت پدرت وقتی بدن چرا باید تحملشون کرد؟؟؟؟ عزیزم شما مهرطلبی و داری بخاطر همین از خودت و بچت و شوهرت می‌گذری بخاطر اینکه حالا سالی یه بار هم که شده پدر و مادرت یه نیم نگاهی بهت بندازن!!!!  اونقدر خودتو پایین می‌بینی که لایق یه نیم نگاه باشی اونم شاید نباشه؟؟؟؟  واسه خودت ارزش قائل شو! وقتی اینا رو میگی یعنی داری تأییدشون می‌کنی! به خودت بیا عزیزم گفتی ۲۷ سالته درست ؟؟ مطمئن باش قرار نیست هیچوقت پدر و مادرت برات ارزش قائل شن و دوستت داشته باشن! هیچ آدمی با ارزش تر از روح و روان آدم نیست! چه برسه همچین آدمی! ببخشید تند گفتم ولی باید اینا رو میخوندی حقیقت تلخه جان دلم❤️❤️❤️❤️ منظوری بد هم ندارم می‌خوام به خودت بیای 

مادر !! اونوقت تو صدا سیما و اینستا و هر شبکه اجتماعی از مادر قدیسه ساختن . ک اره دست و پاشو ماچ کن ...

عزیز من آدم خودش هم عقل داره

منم قبلا همینو میگفتم که تقصیر خودشون نیست گول خوردن!

خب صدا و سیما هم لابد از یه جا گول خورده اینا رو میگه شونده باید عاقل باشه! همه هم میدونن درست چیه غلط چیه ولی احساسی رفتار میکنن

خدانکنهببین بسیار خومحوره و همه چیزای خوبو به خودش نسبت میده، به بابام قبولونده که تو از اول ازدواج ...

تو فکر می‌کنی قراره یه روزی قرار عشق مادرت رو به دست بیاری بخاطر همین ولش نمی‌کنی!!! همین دقیقا مهر طلبیه

خدا هم راضی نیست همچنین مادری داشته باشی بگذر ازش

از حرف هیچ کسی هم نترس!!!! مردم اون زمانی که تو داشتی زجر می‌کشیدی اومدن به مامانت بگن نکن گناه داره؟؟؟؟ از نظر همین مردم هم حقت بوده بخاطر حرف همچین آدمایی از زندگیت نگذر روح و روانت و آیندت از هر چیزی با ارزش تره یادت نره

من فرزند بزرگ خانواده م . ۴۲ سالمه و ازدواج کردم . نمیخوام از خودم تعریف کنم اما حتی خودِ اون دو تا ...

بگذر ازشون توروخدا خواهش میکنم ازت

بخاطر خودت!!!! اونا بخاطر خودشون تو رو زنده زنده خاک هم میکنن بعد تو حاضر نیستی بگذری ازشون ؟ آسیب هم نرنی فقط بگذری.