2777
2789
عنوان

خونواده شوهرم دارن همه چیزمونو میگیرن ازمون فقیر شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 61 پست

بگو اون زمین رو عوضش بزنن به نامتون، البته اگه ارزش داره

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونه ای که میگید داخلشن رو قیمت کنید به اندازه پولی که میخواید بدید به اونها پول ماشین و وامتون دنگ ...

به نام ک اصلااا نمیزنن

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

عزیزم اگر عقد هستی و همسرت آنقدر وابسته هست به خانوادش و استقلال فکری و قدرت تصمیم گیری نداره لطفا به ادامه زندگی با این مرد خیلی بیشتر فکر کن 

من بودم یک لحظه هم تحملش نمی‌کردم 

مردی که نمیدونه الان اولویتش تشکیل زندگی خودشه قابل اتکا نیست و خیلی براش زود بوده که ازدواج کنه 

ندین

اگر بدین دیگه رفته

اگر گرفتار بودن یه چیزی نه اینکه واسه خونه بدین 

نمیتونن پس بدن

اگر این کارو کرد جداشو چون مردی که عقل نداره نمیشه بهش تکیه کرد.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

خیلی ببخشیدا دیونه این که مثلا امسال بهشون 500تومن پول بدین که اونا سال دیگه با توجه به تورمو شرایط اقتصادی 500تومنو بهتون برگردونن که بدرد هیچکاری نخوره این پول... 

تازه بقول خودت اگه بدن... 

چقد بی فکرن یسری از خانواده ها بجای اینکه کمکتون کنن شما یه خونه بخرین میخوان واسه خودشون خونه بخرن,خنده داره واقعا

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اگه واقعا همسرتون داره میخونه ،میگم نکنین اینکارو ،سری که درد نمیکنه دستمال نبندین ،الان الویت زندگی خودتونه، به خدا خیلی از ادما حتی پدر مادر خرشون از پل بگذره همه چی یادشون میره، بعد شما میتونین برین یقه ی همون پدر مادر و بگیرین ؟

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خانواده ی همسرت هنوز همون چسر کوچولویی می بینن که عید،عیدایی هاش رو ازش می گرفتن ...

اگه خانواده اش خانواده بودن تو این گرونی و تورم تمام نگرانی و دلواپسیشون آینده ی بچه شون بود

اول اینکه سلام به شما و همسرتون

بخام موقعیتو در نظر بگیرم 

شما مطمئنی ک زمینو نمیفروشه؟

منم با شما هم نظرم و به نظرم شما مهم ترید با این قیمتا ک هرسال داره چندین برابر میشه الان مثلا ۱ میلیارد بدید بهشون سال دیگه باید برا ماشین ۲ میلیارد بده ک اینطور ک شما میگی قسط داره و نمیتونه خلاصه بگم به حرف همسرتون گوش کنید و زندگی خودتون  رو الویت قرار بده 

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

هیچی ب نام نمیزنن هیچی

شماره مادرشوهرتو تو خصوصی بهم بده از خجالتش دربیام عجب آدمای قالتاقی هستن،النن میخوان دزدی کنن

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40