2777
2789

صوهرم پیاماتونو میخونه خواهشا راهنمایی کنید

کل دارایی شوهرم ماشینش +وام ازدواجشو میخوان دم عروسیمون بگیرن ک برای خودشون خونه بزرگتری بخرن(خودشون خونه دارن یکی دیگه) 

میگن حالا عروسیتون تا سال دیگه خودمون بهت پس میدیم و الان ماشین نیاز ندارین سر خونتون نرفتینو خواستی جایی بری ماشین منو وردار ولی میدونم نمیتونن پس بدن چون حسابی قسط دارن قسط وامم باید خودمون بدیم شوهرمم حقوق انچنانی نداره ۱۰ تومن

چیکار کنیم چطور شوهرمو منصرف کنم شوهرم میگه بجاش سفته میگیرمو (میدونم نمیدن بهش)

شوهرم میگن خونوادم میدن بهم و بابام زمینش ک چند ساله فروش نرفته رو میفروشه پس میده بهم ولی من میگم نمیکنن چیکار کنیم

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون زمینو الان بفروشن کارشونو راه بندازن  حتی بهش فکرم نکنین اول زندگی ماشین و پولتونو بکسی بدین حتی به عزیزترینتون. اگه شمابراشون عزیزبودین این درخواستو نمیکردن

لایک نکنید❤️

ط این دنیا همههه. فکر خدشونن این قدیمی ها رد دادن بخدا دیگ هیچ کس ب فکر بچه و ... نیست که همه ل فکر منفعت خدشون شوهر منم بچه بود هرچی میگفتم تو سرش نمی‌رفت هعیی می‌گفت خانواده من پول ندارن گرفتارن بهشون کلی کمک کرد در نهایت ما 5 سال نامزد موندیم اینا هم هعی خونه تعمیر کن فرش بخر مبل بخر پرده بخر مسافرت و زیارت و .... خدارو شکر چشاش وا شد 

ت رو خدا زیر بار نریااااا منصرفش کن 

من رو شوهرم کار کردم . براشون ماشین خرید بهشون خونه و مغازه داده 

گفتم اگر دیگه به فکر آیندمون نباشی میرم دیگه ام برنمیگردم

بعد از این دیگه اینکارو‌نخواهد کرد 

سلیطه بازی دربیار 

خونه ای که میگید داخلشن رو قیمت کنید به اندازه پولی که میخواید بدید به اونها پول ماشین و وامتون دنگ بزنید به اسمتون البته بدون ماشین سخته اگه با وام کارشون راه میوفته همون وام بدید