2777
2789
عنوان

همکارم بایدهشتادتومن بهم بده

107 بازدید | 5 پست

۸۰هزارتومان منظورمه

ازم قرض گرفت چون پول کمیه میخاستم دیگ ازش نگیرم

ولی وقتی میبینم مواقعی ک مشتریا انعام میدن دستم ک بین منوهمکارام تقسیم کنم صدبار بهم میگن بده بده(حق دارن بگن بده ولی نه صد بار یجوری میگن فک میکنن قرارنیس بهشون بدم من همون روز یانهایتا فردا انعاماشونومیدم بهشون) وخودشونومیکشن براهزارتومن  میخام پولمو ازش بگیرم

دوهفته پیشم بهش گفتم پشت گوش انداخت

اگه دفعه بعد انعام دادن ازپولش کم کنم؟ یابزارم حقوقشو ک دادن بهش یاداوری کنم بده

مثلا اگه ۲۰۰ انعام دادن  ۸۰شو بردارم براخودم یا بزارم وقتی حقوقشو دادن بهش بگم  خودش بده

الانم انعامش ۲۰۰ تومن دستم بود براش واریزکردم دیشب انعام دادن  زنه الان زنگ زد گف میخام برم دکتر کرایه ماشین ندارم واریزکن  واریز کردم براش  اگ نمیگفت هم خودم میخاستم تاعصر براش واریزکنم

صبر کن حقوق دادن بهشپیام بده برات بفرسته نفرستاد از انعامش کم کن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره