2777
2789
من که مدام میگم نخور؛ اینا هم ارثی چاقنکلا هم دیگه کاری به کارش ندارم هر کاری میخواد بکنه

قهوه اعتیاد داره .خیلی ها توسایت بخاطر قهوه ی زیاد میگن حتی پنیک میشیم

لایک نکنید .توروخدا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فشار خون درمان نمیشه و مزمنه باید تا آخر قرص بخوره اگه سر خود قطع کنین فشارش شدید می‌ره بالا که خطرن ...

اگه ۱۴ باشه وبخاطر تغذیه ی بد باشه یه مدت بخورن بعد امکان قطع کردن نیست ؟

لایک نکنید .توروخدا 
اگه ۱۴ باشه وبخاطر تغذیه ی بد باشه یه مدت بخورن بعد امکان قطع کردن نیست ؟

نه اصلااااا 

ما الان تو ICU دوتا مریض داریم چون سر خود دارو های فشار رو قطع کردن ، ناگهان و به شکل رفلکسی فشار بالا رفته و خون ریزی مغزی کردن و الان تو کما هستن 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
داروی والسارتان ۴۰ میخوره روزی یدونه .دکتر گفته دوسال بخور بعدش اگه خوب شدی قطعش میکنیم کم کم .دکترش ...

ببین من نوشتم ( سر خود) 

تا جایی که من مطالعه داشتم فشار خون درمان نمیشه چون یه بیماری مزمنه مثل دیابت ، آیا دیدی دیابت درمان بشه؟

ولی اگه کسی به خاطر مثلاً مصرف بیش از حد یه دارو دچار فشار بالا شده این مورد می‌تونه با دارو کنترل بشه و بعد شاید پزشک تصمیم بگیره دارو رو قطع کنه 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚