2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خب فشارش الان اوکیه ولی خب اون زمان به ۲۲ هم رسید که من گفتم تموم شد دیگه انقد گریه کردم واسه بچه ...

الان چنده فشارش؟

منم خیلی نگرانم.

اصلاااا دوست ندارم قرص بخوره از نظر روانی بهم می‌ریزه دوست داره قرص نخوره

همسرم چربی هم داشت.ماکلارژیم وسبک غذاییمون روعوض کردیم.وچربی خونش تنظیم شد.مثلاکلاروغن زیتون استفاده می کنیم وخیلی کم داخل غذامیریزم.مثلاواسه خوراک هانهایتش۲قاشق غذاخوری میریزین.واسه برنج برای ۴نفرهستیم یک قاشق غذاخوری روغن زیتون میریزیم.فست فودروکنارگذاشتیم و....حذف کامل روغن های صنعتی وبازاری.حذف شکروقند.بعد۳ماه آزمایش چربی دادوچربیش کنترل شدبدون قرص خوردن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
الان چنده فشارش؟منم خیلی نگرانم.اصلاااا دوست ندارم قرص بخوره از نظر روانی بهم می‌ریزه دوست داره قرص ...

الان نهایت ۱۵؛ مثلا الان گرفت ۱۳ بود

بهش بگو حتماااا قرصاشو بخوره فقط با قرص تنظیم میشه

یه پیشنهاددارم.اگردوست داشت ازطریق طب اسلامی موضوع فشارخونش وچربی وغلظت رودرمان کنه.طب اسلامی منظورمه.نه طب سنتی😉حقیقتش بیشترآدم هایی که تابه حال فشارخون داشتندسن ۵۰به بالابوده که بچه نمی خواستند.ومسائل جنسی دراین سن زیادمطرح نبوده.وفکرمیکنن اختلالی که واسشون پیش اومده به خاطرافزایش سن هست.ولی کلی عوارض داره این قرص.تنهاعاملی که درزندگی ماتغییرکرده بود.قرص فشارخون همسرم بود.دکترزنان گفت به طورطبیعی دیگه باردارنمیشم بااین اوضاع

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
تغذیه ش آره چاق شده چرب و شور هم میخوره

خب دیگه فست فود رو کم کنه غذا هاش کم نمک باشه .میوه بیشتر مصرف کنه .اب بیشتر بخوره .

جگر .گوشت قرمز .هویج روحذف کنه اینا باعث پر خونی میشن .غذاهای صنعتی مثل شکر کیک و بیسکوییت .کنسرو و...حذف کنه .

لایک نکنید .توروخدا