noortehrani مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 295 عنوان چقد بعضیا بیشعورن 95 بازدید | 5 پست بنده خدا یکی تاپیک زده شوهرش فوت شده فشارش رفته بالا میگن سابقهفشار داشته یا نه مشکلش چی بودهقشنگ به طرف میگه من بخاطر این موضوع نگران بودم 😐😐😐یه لحظه فکر نمیکنن شاید دل طرف بکشنه؟ اوج بی کلاسیه بنظرم دیروز | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoogandomii عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 1945 جای همدردیشونه ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
banoogandomii عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 1945 دقیقا انقد غصه خوردم :) قضیه هر سخن جایی و هر نکته مکانی داره ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 29942 معمولا همینه..حتی حضوری💔میگی فلانی فوت شده بخاطر فلان بیماریسریع میپرسن چندسالش بود...چندوقت بود درگیر بود..چه دکتری رفت. .هیچکس همدردی نمیکنه که کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 14688 معمولا همینه..حتی حضوری💔میگی فلانی فوت شده بخاطر فلان بیماریسریع میپرسن چندسالش بود...چندوقت بود در ... این سوالا معنیش این نیست که ناراحت نشدم و همدردی نمیکنن،شاید بشه گفت اتفاقا چون میخوام همدان پنداری کنن میپرسن که بدونن اوضاع دقیقا چه جوری بوده