2777
2789
عنوان

کودوم تصمیم رو ترجیه میدید

79 بازدید | 6 پست

کسی که هدفش کار ازادشه و از کار دولتی و کار کردن برا کارفرما بدش میاد و دوس داره خودش واسه خودش کار کنه و تموم تفکر و ذهنش کارافرینیه اما درس مانعشه و اونقدر ازش وقت میگیره که این بدبخت نمیتونه به اندازه ی کافی برای کارش و هدف اصلیش وقت بذاره کودومو انتخاب کنه؟ 

شما برا خودتون کودومو ترجیه میدین؟

نظرسنجی

آخه این سؤال یه تصمیم شخصیه

من به شخصه دوست دارم تا دکتری بخونم، حتی اگه به درآمد رسیدنم رو عقب بندازه

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم ترجیحکار آزاد رو

منم همینو ترجیه میدم 

ولی خانواده یه عمر کردن تو مغزم که اگه درس نخونی بدبخت و بیکار و فقیر میشی ،

حرف کار ازاد رو میزدم میگفتن کار ازاد سرمایه میخواد ، در حالی که با همون دویست سیصد میلیون طلایی که تو این همه سال برام خریده بودن میشد کسب و کار زد ، حتما نباید با سرمایه ی میلیاردی شروع کرد والا بعضی شغلا رو حتی با ده میلیون مواد اولیه میشه شروع کرد،

و اون زمانی که ادم برا تحصیل میذاره میتونه تو کارش ده میلیون اولیه ش رو در طی چهار سال تبدیل به دو سه میلیارد کنه  

منم همینو ترجیه میدم ولی خانواده یه عمر کردن تو مغزم که اگه درس نخونی بدبخت و بیکار و فقیر میشی ،حرف ...

حرفت درسته کاملا

ولی خب پدر مادرا همه همینن

فکر میکنن اگر تحصیلات آکادمیک نداشته باشی بدبخت میشی

در صورتی که اینجوری آقای خودتی خانوم خودت

کار مال خودته 

کارمند نیستی 

جواب پس نمیدی 

و کلی ام درآمدش بیشتره اصلا 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

آخه این سؤال یه تصمیم شخصیهمن به شخصه دوست دارم تا دکتری بخونم، حتی اگه به درآمد رسیدنم رو عقب بنداز ...

دقیقاا درسته

شما عشق به تحصیل دارید 

ناامید کردن دیگران خیلی اشتباهه ، شما اگه به من بگی درس بخون من ناراحت نمیشم چون خودتون هم همین مسیرو انتخاب کردید ،

ولی وقتی یه سری از پولدارای فامیل که زیر سیکل هم نیستن و اما از کسب و کارشون ماهی سیصد میلیون در میارن به من میگن درس بخون ، کار به درد نمیخوره ، کار نکن ، ریسک داره  شکست میخوری و ،،،

من از دست اونا ناراحت میشم میگم پس چرا خودش اون مسیرو نرفته حتما میترسه که یه روز من از خودش موفق تر بشم که ناامیدم میکنه