2777
2789
عنوان

عوض کردن وسایل خونه با این شرایط منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 27 پست
حق داری منم رنگ مبلام بافرشام نیمخونه فعلا روشون روفرشی کشیدم تا رنگارنگیش نره رومخم

اره منم خونه بقیه رو میبینم دلم میخاد عوض کنم بعلاوه اینکه من وسیله های قبلیمو تیره خریدم الان فرشا سفید بقیه قهوه ای 😑

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

حیف پول که بدی به وسیله که توی مستاجری خراب بشه و به خصوص که بچه کوچیک هم داری که اگر شیطون باشه که دیگه هیچی 

شما الویتت ساخت خونه باشه ، پولی هم که میخوای بدی وسیله برو طلا آبشده بگیر که ارزشش حفظ بشه و وقتی خونت تکمیل شد ایندفعه برو همه وسیله هات رو نو کن و خونه خودت رو شیک کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم راجع به امصاتون توتاپیک خاصی عضوین

تو تاپیک خزان نارنجی عضوم اما چند وقتی هست سر نزدم. اسم تاپیکش رکورد سلامتی هستش

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

اره منم خونه بقیه رو میبینم دلم میخاد عوض کنم بعلاوه اینکه من وسیله های قبلیمو تیره خریدم الان فرشا ...

من فرشام سرمه ایه کلی گل کرمی وسفید ریز داره قرار بود موقع عروسیم رنگ مبلا کرم باشه رنگ گل فرشا ولی رنگشو اشتباه زدن چون توگوشی دیدم رنگشو ازهمون موقع رواعصابمه ای کاش سال سوم عوض میکردم به امید اینکه ازاین خراب شده میرم انقدر صبرکردم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
حیف پول که بدی به وسیله که توی مستاجری خراب بشه و به خصوص که بچه کوچیک هم داری که اگر شیطون باشه که ...

پول نقد نمیدم ب وسایل کارگاهه چک میدیم قصد خرید طلا ندارم  خونم معلوم نیست کی ساخته بشه  الان همه چی دلمو زده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من فرشام سرمه ایه کلی گل کرمی وسفید ریز داره قرار بود موقع عروسیم رنگ مبلا کرم باشه رنگ گل فرشا ولی ...

من فرشامو عوض کردم پارسال ننداختم امسال انداختم تازگیشو  از پارسال تا الان کلی گرونتر شد مبلی که پارسال مد نظرم بود الان  شده. ۱۷۰ تومن😑  طلام پیشنهاد خوبیه منتها زمانی که پول نقدی دستت باشه ما صحبت کردیم چک بدیم 

من فرشامو عوض کردم پارسال ننداختم امسال انداختم تازگیشو از پارسال تا الان کلی گرونتر شد مبلی که پار ...

من همه وسایلامو دوست دارم فقط مبلام روااعصابمه میلیم که میخوام راحتیه تهش ۵۰ تومن باشه ولی شوهرم میگه انقدر صبرکردی یه سالم صبرکن ادم واقعا خونه باب میلش نبود افسرده میشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
پول نقد نمیدم ب وسایل کارگاهه چک میدیم قصد خرید طلا ندارم خونم معلوم نیست کی ساخته بشه الان همه چی ...

خوب شما الویتت الان مصرف گرایی هست 

امیدوارم در آینده پشیمون نشی چون اوضاع اقتصادی روز به روز بدتر میشه 

من الان توی خونه خودم هستم اما یک هزار تومن نه برای خونه و نه برای وسیله هام خرج نمیکنم چون می‌خوام خونم رو در آینده بزرگتر و توی منطقه بهتر بگیرم ، وقتی تونستم خونم رو که مهمه عوض کنم ایندفعه میرم توی کار عوض کردن وسیله 

جای من باشی چیکار میکنی

اونقد دلتنگ جهازمم ک نگو،ولی بخاطر مستاجری هیچکدوم نیاوردم چون تو اثاث کشی داغون میشن،با وسایل قدیمی سر میکنم

اونقدری پول نداشتیم ک بشه خونه گرف یا زمین

جای من باشی چیکار میکنیاونقد دلتنگ جهازمم ک نگو،ولی بخاطر مستاجری هیچکدوم نیاوردم چون تو اثاث کشی دا ...

ما ی خونه شهرستان داریم نصف بیشتر وسایلم هنوز دست نخورده مونده اونجا حتی یسریاشونو بازم نکردم ب امید خونه ولی خب مبلام راحتین مدل ال خودمون اصلا نمیشینم انقد بقیه خوابیدن دراز کشیدن کلا خراب شدن انگار مبل مسافر خونس😑😑

الان فعاله؟

آره فعاله

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!