2777
2789

سنتی نمیبینن همو؟ منو شوهرم ازدواجمون سنتی بود . 

از قبل هم رو دیده بودیم ولی هم صحبت نشده بودیم .

خواستگاری کردن دو جلسه صحبت کردیم با توجه به مدتی که از قبل دورادور میشناختمش  و تحقیقاتی که کردیم و .. قبول کردم . بعدش رفتیم گروه خون و خونمون به هم نخورد و پنج ماه هی رفتیم و اومدیم و اونجا دیگه دیدم مناسب هم هستیم واقعا و مشکلی نداشتم دیگه .

اگه سنتی قراره ازدواج کنی و اصلا طرف رو ندیدی تا حالا تعداد جلسات اشنایی رو بیشتر کنید . هرچند فایده ای نداره باز چون طرف خود واقعیش رو نشون نمیده .

من به عنوان یه دختری که تو خونه بود و تاحالا رابطه ... نداشت و .. ترجیح دادم سنتی ازدواج کنم . چون اگه بخوای از طریق دوستی ازدواج کنی باید این رو هم درنظر داشته باشی که طرف ۹۸درصد قبلا رابطه .. داشته 

...🥀🍂

عزیزم عهد هجر نیست که ندیده ازدواج کنن

ازدواج سنتی فقط آشناییشون از طریق واسطه و خانواده‌ست

بعدش رفت امد میکنن تا همدیگه رو بشناسن نامزدی عقد اینا واسه چیه پس

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون سنتی که شما میگی واسه ۱۰۰ سال پیش بود الان دختر و پسر چند ماه زیر نظر خانواده ها باهم در ارتباطن ...

اکثرا اینطور نیستن خانواده ها متفاوت 

ولی من منظورم این نیس که ی راست برن عقد کنن دوران نامزدی رو میگم

اینو میدونم بابا دوران قبل از عقد داریم ولی بعضی ها هستن بخاطر آبرو دیگه مجبوری میمونن با طرف منظورم ...

اها 

این مال قدیم بود 

مامان منم همینجور ازدواج کرد متاسفانه

ولی الان خداروشگر بهتر شدن خانواده ها

.

ازدواج سنتی اینجوری نیست که قبل از عقد طرف رو نبینی و حرف نزنی قبلش به قدر کافی دو طرف با هم صحبت می ...

اتفاقا ما قبلش صحبت کردیم طرف لال بود انگار آخرم گف هر چی شما بگی من قبول میکنم..خاک برسرش احمق اسمشم احمد بود..الهی خیر نبینه

چون خانوادها سنتی هستن و دخترا مجبورن که سنتی برن جلو و قبل ازدواج هیچ حرفی با طرف نزنن و بعد از عقد متوجه انتخاب اشتباه میشن و و حتی حاضرن با تمام بدیهای طرف کنار بیان ولی جالبیش اونحاست که مردی نمیخواد زندگی کنع و کار ب جدایی میرسه 

البته برای همه اینجوری نیست من فقط ی مورد بهت گفتم

حق داری ماهم سنتی ازدواج کردیم میگفت من اگر چند بار باهم میرفتیم بیرون قبولت نمیکردم..

😐😐😐 ببخشید ولی خیلی هم دلش بخواد 😒 از سرشم زیادی 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اکثرا اینطور نیستن خانواده ها متفاوت ولی من منظورم این نیس که ی راست برن عقد کنن دوران نامزدی رو میگ ...

ما دوران قبل نامزدیم داشتیم تو نامزدیم همو شناختیم یه دوران عقد طولانی داشتیم بعد ازدواج کردیم

شوهرم قبل من دوستی های زیادی داشته ولی عشق اولش من بودم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
وای این مدل ازدواج مالا ۳۰ سال پیشه. الان سنتی ینی از طریق معرف باهم آشنا میشن و بعد با هم در ارتباط ...

خب منم همینو میگم بد متوجه شدید ولی میگم اگه یهو تو دوران عقد نخواست طرف رو چی

یا تازه فهمید دوسش نداره و تایپش نیس ولی بخاطر آبرو یا اجبار وایسه