2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بیست ساله ازدواج کردم سنتی هر روز بیشتر از قبل همو دوست داریم . به نظرم ازدواجی که با هم دوست هستن و هر کار خواستن کردنبه درد نمیخوره و اطرافم هر چی دیدم خوب نبودن البته این تجربه منه 

ازدواج سنتی اینجوری نیست که قبل از عقد طرف رو نبینی و حرف نزنی 

قبلش به قدر کافی دو طرف با هم صحبت میکنن اگه به نتیجه رسیدن میرن مرحله بعد

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

[QUOTE=367193960]آره ولی خب کلا یطوریه من یکی به شخصه نمیتونم با کسی که هیچ شناختی ازش ندارم ازدواج کنم درک نمیکنم😕 ...[/QUOTE

منم درکی از دوستی ندارم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

خب وقتی صحبتش میشه از قبل درمورد شرایطش ممکنه آدم خودش یا خونواده ش یه چیزایی بفهمن دورادور درموردش 

بعد هم که میبینش خوشت اومد صحبت می‌کنی و شناخت و اگه تفاهم وجود داشت ادامه 

خوشتم نیومد همون اول میگی نه و خلاص 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

قدیم کار ندارم ولی اینجوریم نیست که تو ازدواج سنتی الان تا طرف یه بار اومد عقد کنن منظور از ازدواج سنتی تو این دوره اینه که طرف بیاد خواستگاری چند جلسه همو ببینن تو خونه با اطلاع خانواده بعد اگه لازم باشه این جلسات ادامه پیدا کنه اگه نکه تمام. البته روند درست وطبیعیش اینه حالا چند موردم از هول حلیم میوفتن تو دیگ

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

واسه هر پسر و دختری مهم ک طف کسی تو زندگیش نبوده باشه ...اگه کسی تو زندگی باشه ک اجازه نمیدن طرف بیاد ببینه ...

بعدم مگه مث قدیم سنتی هم باشه باز دختر و پسر ی مدت نشونن ی مدت نامزدن ی مدت عقدن مگه تا هم دیدن میرن عروسی میگیرن ..

پسره چطور راضی میشه آخه

ببین سنتی این نیست که نبینیش بری زنش بشی یعنی یه جلسه برای آشناییه و همو ببینن بعدش اگه خوششون اومد یه مدت محرم شن و باهم در ارتباط باشن البته تو چهار چوبای خودش اگه اکی بودن عقد

اخه چرا شما اینطوری فکر میکنیننننننننن ازدواج سنتی یعنی اینکه اون دوره اشنایی رو دارن منتها با اطلاع ...

توی خیابون همو میبینن یه نظر بهم شماره میدن

دوست میشن

فقط دل میدن و قلوه میگیرن 

دو سال هم میگذره فکر میکنن همو شناختن

۷۰ درصد شونم خانواده ها مخالف مخالف اند

به این میگن ازدواج مدرن

اخه چرا شما اینطوری فکر میکنیننننننننن ازدواج سنتی یعنی اینکه اون دوره اشنایی رو دارن منتها با اطلاع ...

اینو میدونم بابا دوران قبل از عقد داریم ولی بعضی ها هستن بخاطر آبرو دیگه مجبوری میمونن با طرف منظورم اینه 

به نظر من سخت گرفتن هم خوب نیست .پنجشنبه گذشته یکی از همکارا یه پسر رو معرفی کرده بود برای خواهرم خواهرم و پسره هردو رفتن صحبت کردن باهم پسره هم موجه بود ظاهرش چهره معمولی قد بلند شغلش هم معمولی ولی خواهرم الا بلا که نه من اینجوری نمیخوام ازدواج کنم 

پسرودختر خود واقعیشون رو فقط فقط وقتی زیر یه سقف میرن نشون میدن، اینو گفتم تا بدونی اونایی هم که قبل ازدواج همدیگر رو میشناسن، یه شناخت سطحیه. 

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!