2777
2789
عنوان

میخوام امشب داستان عشق بچگیمو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 55 پست
من خیلی دختر رویایی و پرنسسی بودم، عاشق داستان سیندرلا و سفید برفی و پری دریایی از بچگیم، سطح فهمم ب ...

😂😂😂😂

بز بز قندیم داره ازدواج میکنه💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای اونم کلکی بوده نگفته عموته و محرمت😬😬😬😬

باور می‌کنی تا الان به من چشم داره ولی من محلش نمیدم دلم براش میسوزه نمی‌دونم چرا چون مادرش خیلی بدجنسه پسرشو دوست نداره الآنم داره با بابازرگم زندگی میکنه یعنی برادرش چون خونه زندگی راهش نمیدن اونم داره برای خودش سرمایه جمع می‌کنه زن بگیره خداروشکر دل به کار میده

اوه اوه خدا کنه واسه هیشکی پیش نیاد این حس لعنتی... نمیتونی فراموش کنی..؟

وقتی مامانش خوردم کرد اون خبر نداشت من اون شب روی پای مامانم با صدای بلند گریه کردم 

بز بز قندیم داره ازدواج میکنه💔

وای بار اول تو بهش ابراز علاقه کردی یا اون؟

من عمدا جلو اون به دختر عمه های صمیمی دوتا دارم بهشون گفتم بلند من عاشق همینی که تازه وارد شد از در اتاق پیرهنش هم ابیه چقدر بچه بودممممم خدایاا😑😑😑😑😑😂😂 

اونم فهمید بهم گفت منم تورو دوست دارم و شروع شد😂😂😂😂

نه نمیشه فقط برام عادی شده

چرا آدما عاشق میشن وقتی قراره ب هم نرسن.. 

آخه چرا باید این دنیا تبدیل ی جهنم بشه.. 

میفهمم چی میگ همین ک تو فکر میمونه خودش اصن عذابه دیوونه کنندس..