2777
2789
عنوان

میخوام امشب داستان عشق بچگیمو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 55 پست
ازدواج کردی؟ ازدواج کرده؟ چن سال پیش بوده؟

مامانش میخواد دختر خواهرشو واسش بگیره اون منو میبینه نگاشون میدزده

منم مامانم گفت تا کی میخوای مجرد بمونی اما من هنوزم دوسش دارم فعلا هر دو مجردم

۱۲ سال پیش اولین بار بهش گفتم ۷ سال پیشم جدا شدیم

بز بز قندیم داره ازدواج میکنه💔

نه مامانش فهمید ۲۱ سالش بود منم ۲۰

عزیزم من اولین بار که ی نفر بهم شماره داد کلاس هفتم بودم من اون موقع نمیتونستم هیچ کار کنم چون حکمش حتما مرگ بود اومدم شماره پسره رو دادم کل کلاسمون بیچاره گفته بود چه غلطی کرده به بچه شماره داده😂😂😂اینقدر بهش زنگ زده بودن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بخوام از خودم بگم عاشق عموی شوهرم شده بودم اون یه سال از من بزرگ تر بود ولی من تو 13 سالگی نمی‌دونستم عموم میشه اونم میدونست ولی چیزی نگفت خلاصه 4 سال با هم بودیم که آخر سر فهمیدم عمومه چون تموم اعضای خونه اونو به اسم صدا میزنن فکر کردم پسر عموم که فوت شده میشه باورتون میشه اینقدر خر بودم وقتی فهمیدم 😂😂 که اون به من محرمه شکست عشقی خوردم 

البته من الان ازدواج کردم خدارو شکر شوهرمم دوست دارم اونم الان دنبال زن میگرده 

اینم بگم پدر بزرگم 4 تا زن داشت که این عشق ممنوعه ما حاصل زن چهارمشه😂😂

من بخوام از خودم بگم عاشق عموی شوهرم شده بودم اون یه سال از من بزرگ تر بود ولی من تو 13 سالگی نمی‌دو ...

واییی😂

یا خدا😂🥲

من خیلی دختر رویایی و پرنسسی بودم، عاشق داستان سیندرلا و سفید برفی و پری دریایی از بچگیم، سطح فهمم بالا بود😂 توی پیش دبستانی خیلی ام ناز نازو بودم، کلاسمون مختلط بود، همه پسرا بهم میگفتن تو خیلی خوشگلی، یروز یکیشون اومد بهم گفت تو خیلی خوشگلی، بزرگ شدم باهات ازدواج میکنم😂 بعد بهم یه حلقه پلاستیکی آبی داد، منم رفتم پرتش دادم همون روز، بعد یکی دیگشونم روز بعد گفت من خیلی دوست دارم به کسی نگو، یه گیر سر قرمز بهم داد اینو نگه داشتم ولی کلاس اولم کادو دادمش ب دوستم، اصلا باورم نمیشه این قضایا توی 6 سالگیم اتفاق افتادن الان روم نمیشه تعریف کنم 😂 اسماشونم یادمه اولی امیر محمد بود دومی ایلیا

عزیزم من اولین بار که ی نفر بهم شماره داد کلاس هفتم بودم من اون موقع نمیتونستم هیچ کار کنم چون حکمش ...

وای خوب کاری کردی😂

سخته؟ الان چند سالته؟ یادت میفته؟ عذاب نمی‌کشی بخاطرش؟

۷ سال گذشته ولی هنوزم میبینمش یاد اون روزا اون کارا میوفتم 

منو خیلی دوست داشت منم همین طور ولی قسمت نبود