2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس جایگزین پیدا کنم...آها خیلی ممنونخیلی برام سخته کسی که اینقدر دوستش داشتی سر کوچکترین چیز بزاره ب ...

فقط بگو اگه منو میخواست نمیرفت

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
دقیقا همین...خیلی برام سختهچقدر خیال پردازی میکردم باهاش...چقدر زمان صرفش کردم....آخرش هیچی

برا منم 9ماه گذشته خیلی اذیت میشم ولی خب اگرم برگرده دیگه نمیخوامش تمام روح و روانم عاطفه مو پاش گذاشتم دیگه توانی برام نمونده

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
😔نمیتونم فراموش کنم نمیشه انکار کابوس میبینم خواب میبینم با یکی دیگس یهو از خواب میپرم قلبم تندمیزن ...

تحمل کن اینم میگذره

بدون تنها نیستی

خیلیا اینحوری هستن 😭😭😭😭

ای کاش هرگز بهش فکر نمیکردم