2777
2789
عنوان

شوهری که تمایلی به بچه داشتن نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست
چرا بچه نمیخواد؟؟؟

میگه بچه زن و شوهر رو از هم دور میکنه

مادرش توی سن خیلی کم فوت کرده پدرشم ازدواج نکرد

من میگم بخاطر خلا های خودشه این حرفا بهانه ست 

میترسه شاید یه بچه مثل خودش با مشکلات خودش داشته باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشحالم کردین خداحفظش کنه نی نی تو

🥹

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

ما تو فامیل یکی و داشتیم مرده خواهر براداران شو بزرگ کرده بود بچه نمیخواست زنه هم گذاشت بچه‌دار شدند ...

من نمیدونم قابل تغییره یا نه نظرش

چون حرفاش الکی الکی نیست که اعتباری روش نباشه

برخلاف من که نظرم هر دو دقیقه تغییر میکنه🤦‍♀️

من نمیدونم قابل تغییره یا نه نظرشچون حرفاش الکی الکی نیست که اعتباری روش نباشهبرخلاف من که نظرم هر د ...

پس این موضوع و حل کنید نزار اینجور بمونه

شاید احتیاج به روانشناس داشته باشه 

یا فاطمه زهرا#
میگه بچه زن و شوهر رو از هم دور میکنهمادرش توی سن خیلی کم فوت کرده پدرشم ازدواج نکردمن میگم بخاطر خل ...

الان میگه نترس 

کم کم باهاش صحبت کن راضی میشه 

مثل شوهر دوستم اونا ماشاالله ۱۶تا بچه بودن ۹تا پسر ۷دختر 

میگفت تو فقر و نداری بابام بزرگمون کرده منم بچه نمیخوام بعد از ۵ ۶ سال بچه دار شدن حالا ی پسر دارن پسرشون ۱۰سالشه ولی راضی ب دومی نمیشه یعنی فعلا دوستم موفق نشده ک راضیش کنه

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟