2777
2789
عنوان

ژل زدم خیلی زشت شده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشنباه کردمنمیشه کاری‌کنم ک زودتر ورمش‌بره؟؟؟

عزیزم کمپرس اب سرد بذار اونجایی که رفتی ندادن اخه به من دادن کمپرس ها رنگی کوچولو مخصوص لب اونا رو ۲۴ ساعت اول باید مدام بذاری رو لب مگرنه زیاد  ورم میکنه چایی داغ و غذا ی داغ فعلا نخور چون ژلت جذب میشه 

عزیزم من ی بار دیگه عکس لبت رو تاپیک قبلیت دیدم نامتقارننیست بخاطر ورم لبت اینطوری فکر میکنه تا دوهفته ی دیگه میگی پس کوش ژل لبم چون نیم سی سی اخههههه خیلی کم اخرم دفعه ی اون نیم سی سی زد اصلا یکماه بعدش هیچیش نموند همش جذب شد خیلی خیلی کم موند کجا رفتی ی جای معتبر رفتی چون برند ژل هم خیلی مهمه

عزیزم من ی بار دیگه عکس لبت رو تاپیک قبلیت دیدم نامتقارننیست بخاطر ورم لبت اینطوری فکر میکنه تا دوهف ...

هایومکس بود ژلم

فقط نیم سی سی زدم ک یه پف کوچولو کنه واسه عروسی

نمیدونستم انقدددد ورم میکنه

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم