2777
2789
عنوان

ژل زدم خیلی زشت شده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 39 پست
دیدم ورم داره نگران نباش

اخه فرق داره باهم

حالا تو عکس‌زیاد مشخص نیست😭کی‌میخوابه ورمش‌ینی

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بتید زودتر اقدام میکردی دوهفته طول میکشه ورمش بخوابه بعدشم نیم سی سی خیلی کمه دو هفته دیگه همش جذب ش ...

خب همین دیگ

فک کردم کمه ورم نمیکنه😭😭

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

ورم داره 

حتی خوب هم میزد دوروز ب عروسی مونده ریسکه

و اینکه خواهر من ژل زد اولش کم زد خوب بود الان بیشتر زده 

صب ها بیدار میشه صورتش ورم داره لب ها انقد زشته بخدا نمیدونم چرا اینکار میکنید

ب فرم لبت میخوره قبل ژل خوشگل بوده باشه 

ی جوری گفتی افتضاح شده که.... صبرکن ورمش میخوابه چیزی نیست اصلا خوب میشه

اخه تا عروسی درست نشه چی😭😭

اخه فرق داره باهمحالا تو عکس‌زیاد مشخص نیست😭کی‌میخوابه ورمش‌ینی

نه فرق نداره خودت حساسی معمولا باید ۵روز دیگه بخوابه خب گلم شما که عروسی دارید زودتر میزدی 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
نه فرق نداره خودت حساسی معمولا باید ۵روز دیگه بخوابه خب گلم شما که عروسی دارید زودتر میزدی

اشنباه کردم

نمیشه کاری‌کنم ک زودتر ورمش‌بره؟؟؟

اصلا تو فکرش نروژل زیاد نبوده ک طول بکشهنیم سی سیه کلا

وای خداکنه واقعا تا فردا پس‌فردا بخوابه

اخه فرق داره باهمحالا تو عکس‌زیاد مشخص نیست😭کی‌میخوابه ورمش‌ینی

بعله من متوجه شدم کمی نامتقارت هست ولی بعد دو هفته ولیش جذب میشه چیز زیادی نمیمونه من دکترم نبم سی سی رو زد گفت یک هفته دیگه بیا برای نیم سی سی باقیمانده چون لبم موقع زدن ورم کرد دیگه نزد تا نامتقارنیش رو متوجه بشع تو هم میتونی بعد دو سه هفته اگر حس کردی نامتقارن هست بری درستش کنی