2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارج نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 66 پست
این کاراش و یادت بمونه ، دوباره وفتی داشتی بیش از حد فداکاری میکردی یا از خودت گذشتی، به خودت نهیب ب ...

دلم سیاه شده ازش

توی این هوای سرد بعد از تموم شدن کارم پیاده رفتم دنبالم پسرم از مهد بیارمش یک ربع نشستم که بیاد دنبالمون مثل همیشه ولی نیومد منم اومدم پیش مامانم شب‌موندم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازین ببعد حقوقت برای خودت خرج کن لباس بخر ب خودت برس کلاس برو

از حرص فردا رو‌نوبت ارایشگاه گرفتم کاری که شاید دوسال پیش انجام داده بودم اما انکار برای آروم کردن خودمه وکرنه لذتی نداره برام

من تک فرزند هستم مامانم خیلی خوشحال بود ک همسرمو دوست دارمفکر می‌کرد زندگی خوبی دارمهمه امیدشون منما ...

پدر مادرتون همه زندگیشون شمایید دوست دارن شما شاد باشید اره ناراحت میشن اگع قهر برین ولی از اینکه شما پیششون باشین خوشحالن .من بودم میرفتم قهر چون ۳..۴روز گذشته و واسه اشتی اقدام نکرده 

دلم سیاه شده ازشتوی این هوای سرد بعد از تموم شدن کارم پیاده رفتم دنبالم پسرم از مهد بیارمش یک ربع نش ...

حق داری .مردا مردونگی یادشون رفته

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
دقیقا شوهر منم اینه که اگه قهر یا آشتی باشیم براش مهم نیست حتی اگه به سال طول بکشه عزیزم خودت در گ ...

یکبار فقط کاش یکبار بعد از دعوا باهام حرف میزد همیشه آنقدر طولانی می‌شد که یادمون میرفت

پدر مادرتون همه زندگیشون شمایید دوست دارن شما شاد باشید اره ناراحت میشن اگع قهر برین ولی از اینکه شم ...

امشب اومدم خونشون اما نگفتم قهرم گفتم سرد بود با موتور نتونستم برم خونه اسنپ هم گیرم نیومد

از حرص فردا رو‌نوبت ارایشگاه گرفتم کاری که شاید دوسال پیش انجام داده بودم اما انکار برای آروم کردن خ ...

هیچوقت قهر نکن از خونه برو مخصوصا ک مادرشوهرت پایین میشینه اینجوری پرش میکنن و راحت میشه تو خونه بمون زندگی براش زهر کن بهش بی اهمیتی کن ب خودت برس ببین مث چی میفته دنبالت

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

توی دعوا حلوا قسمت نمی‌کنند.وقتی کسی عصبانی میشه از کنارش دور بشید.نه این که هی برید به پر و‌پاش بپیچید.اینطوریه که ارزش خودتون رو پایین میارید.نه با خرج نکردن.مثلا اول زندگی که شوهرت نداشت حالا هی شما هم میخواستی خرج کنی چی میشد.هیچی فقط قرض و بدبختی...آدمی ارج و قرب داره که بدونه تو هر موقعیت چطوری رفتار کنه.میزاشتی عصبانیتش فرو کش کنه بعد باهاش حرف میزدی

یکبار فقط کاش یکبار بعد از دعوا باهام حرف میزد همیشه آنقدر طولانی می‌شد که یادمون میرفت

ببین عزیز. دلم کامل درکت میکنم و این از دوست داشتن که اینجور میشیم ولی بزار وقتی برا  اون مهم نیست برا شما عم مهم نباش من الان کامل خودمو بیخیالش کردم  

حق داری .مردا مردونگی یادشون رفته

دقیقا

هیچوقت مثل یه مرد نبود

همیشه دنبال من راه میرفت

چی بخریم چی بفروشیم چقد خرج کنیم کجا بریم کجا بیایم هیچوقت رهبری نکرد زندگی رو

من همیشه دو شیفت میرفتم سرکار اون استراحت می‌کرد تو خونه

لعنت به من

دقیقاهیچوقت مثل یه مرد نبودهمیشه دنبال من راه میرفتچی بخریم چی بفروشیم چقد خرج کنیم کجا بریم کجا بیا ...

دور از جونت .همین دیگه پرتوقع شده ، حالا که به ثبات رسیدید احساس مردونگی میکنه

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
توی دعوا حلوا قسمت نمی‌کنند.وقتی کسی عصبانی میشه از کنارش دور بشید.نه این که هی برید به پر و‌پاش بپی ...

واقعا شما توی دعوا اینطوری برخورد میکنید؟

پس خوشبخالنون

جلو مامانش تا تونست بارم کرد میشنستم آروم می‌شد باهاش حرف میزدم؟

واقعا من آدم آنقدر خودداری نیستم