2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارج نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 66 پست
بله شاید شما درست می‌گید

خودت بشین فکر کن.تک تک حرفایی که اونشب زدی و کارایی که کردی..شاید به جایی رسید.هیچ وقت ندیدم زن و‌شوهرای دعوایی به جایی برسن...آخرش طلاقه یا سردی و‌بی محبتی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت بشین فکر کن.تک تک حرفایی که اونشب زدی و کارایی که کردی..شاید به جایی رسید.هیچ وقت ندیدم زن و‌شو ...

میدونید چیه

ما زنا اکثرا طرف هم نوع خودمون نیستیم

من به واسطه اینکه بالای سر مادرشوهرم اینا هستیم و قرار نیست همیشه اینجا بمونیم خیلی برام مهم بود و هست که کسی صدامو نشنوه و از طرفی پسر ۳ سالم هم حضور داشت و دوست نداشتم استرس بهش وارد بشه

اما فرض رو میزاریم برگفته های شما

بالفرض که اون کفته منم همونطور جوابش رو دادم

باید کتک بزنه؟؟؟

از نظر من منطقی نیست

میدونید چیهما زنا اکثرا طرف هم نوع خودمون نیستیممن به واسطه اینکه بالای سر مادرشوهرم اینا هستیم و قر ...

من میگم آدم عصبانی رو  به پر و‌پاش نپیچ که کتک کاری نشه.حالا اگه صلاح میدونید که یکه به دو کنید و میبینی به نفعته که دیگه زندگی خودته.انشاالله که نتیجه میگیرید

اون از خداشه من برم همیشه تو دعوا میگه‌گمشو‌ خونه بابات و من بخاطر پسرم نرفتم

خب چرا 

مگه باهم سردین؟

مگه همو دوست ندارین ؟

مردا تو دعوا خیلی چیزا میگن مثلا میخان بگن ما مردیم همه کار میتونیم بکنیم ولی هیچی تو دلشون نیست 

بیشتر ب خودت برس ..بیشتر ب اون برس اینقدر بهش برس ک وقتش با تو باشه محبت کن نازشو بکش بهش اقتدار بده خیلییی ازش تعریف کن .موقع دعوا و وقتی میدونی عصبی ب دست و پاش نپیچ برو پیاده روی ارایشگاه بچت ببر پارک جوابش نده  بعد ک اروم شد توی فضای صمیمی باهاش حرف بزن ناراحتیات بگو 

خب چرا مگه باهم سردین؟مگه همو دوست ندارین ؟مردا تو دعوا خیلی چیزا میگن مثلا میخان بگن ما مردیم همه ک ...

نه آنقدرا هم با هم بد نیستیم اما کلا توجه نمیکنه مثلا میانگین استفاده روزانش از اینستا ۵ ساعته غیر ازتلویزیون و بقیه برنامه ها کلا حوصله نداره خودش. و گوشیش و تمام

نه آنقدرا هم با هم بد نیستیم اما کلا توجه نمیکنه مثلا میانگین استفاده روزانش از اینستا ۵ ساعته غیر ا ...

عیب نداره شوهر منم همین همش تو اینستا پیجای ورزشی نگاه میکنه وقتی خونه است هفته ای ۴روزشم ورزش ..۳تا هم بچه کوچیک دارم حتا ۱دور دور با ماشین هم حوصله نداره ببرمون ..اما میدونم دوسمون داره شکایتم میکنم اما بی فایده ولی این میدونم هرچی بیشتر محبت کنی و اقتدار بدی بیشتر نازت میکشه مرد تشنه محبتن خیلی از بچه ها بچه ترن