2777
2789
عنوان

ترفند ها و راهکارهای شناخت خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 123 پست
بچه ها من خاستگارم پسر خالمه و خانوادتن از بچگی همو میشناسیم مسافرتم زیاد رفتیم خانوادشونم دستو دلبا ...

اگه نظرت کاملا مثبته بذار بیان 

اگه یه کوچولو شک داری فعلا نه 

ممکنه جواب منفی بدین و رابطه خانوادگیتون بهم بخوره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه نظرت کاملا مثبته بذار بیان اگه یه کوچولو شک داری فعلا نه ممکنه جواب منفی بدین و رابطه خانوادگیتو ...

در ضمن توی ازدواج فامیلی دخالت خانواده ها و فامیل ها خیلی بیشتره احتیاط کن

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خوبه پس😂😂من اصلاااااا جدی نیستم🤭🤭ولی برای خواستگارم یه جوری جدی ام ک فک کنم بعد عقد منو ببینه سک ...

عزیزم😂😂چه خوب 

خواستگار من همه ملاکامو نداره ..بعضیارو داره بعضیا نه..

مثلا میدونم شکاک نیست دروغ نمیگه آروم و صبوره  خسیس نیست دخترباز نیست

ولی تفاوتم زیاد داریم..من خیلی خیلی مودبم اون مث خیلی از پسرا همه جور حرفی میزنه

نمیدونم چیکار کنم😑

نه خانواده شم خسیس نیستنبهترین ها رو گرفتنکیک چند طبقه برا عقدم خریدنولی خب تو خواستگاری خیلی رسمی و ...

گاهی از بلد نبودن آدابه، یا زیاد درگیر تعارفات نبودن

ولی درکل بهتره آدم به همه مسایل دقت کنه و از کنار اتفاقات ساده نگذره

به نظر من مهمتر از اینا اینکه خودخواه و سلطه گر نباشه

بله اونام مهمه 

شکاک باشه سلطه گر میشه

خسیس که باشه خودخواهی محضه ...چون برا طرف مقابل ارزش قائل نیست 

بداخلاقی ریشه در صفت های ناپسند داره ....

عزیزم😂😂چه خوب خواستگار من همه ملاکامو نداره ..بعضیارو داره بعضیا نه..مثلا میدونم شکاک نیست دروغ نم ...

😂💙

طبیعیه اون پسره شما دختر 

توی دو تا محیط متفاوت بزرگ شدین 

معمولا زمان اشنایی هم دختر هم پسر خیلی سعی میکنن که بهترین ورژن خودشون رو به طرف مقابل نشون بدن 

میتونم بپرسم چه حرفایی میزنه؟

اگه از یه سری مرزا رد میشه خوب نیست 

اول کاره الان دیگه بعدش چی میشه

[QUOTE=367195038]میخوام بگم ربطی به خسیسی نداشت حالا تو در مورد شوهر من بقیه رو نمیدونم ولی اسی حتم ...

بستگی به روابط و سطح خانوادگیتون داره

مسافرت خانوادگی 

قرار دادن تو شرایط کوچیک و بزرگ

بیرون رفتن در گرما و سرما 

ترفند های روانشناسی

پرس و جو از فامیل و خاتواده

طرز لباس پوشیدن

نگاهی به گذشته پدر و مادرش

سطح مهمونی ها و دعوتی های خونه پدرش

پس اندازش

شناخت انواع لباس ها و قیمت هاش یا میوه و رستوران و فست فودی ها ....

رانندگی 

و....