2777
2789

چرا حس میکنم تنها من این تجربه تلخ رو دارم  

خیلی حس    خفه کننده ایه وقتی رفتارای مادرای دیگه ارو میبینم  خیلی حسرت کشیدم  باورم نمیشم  این حجم خونریزی روحی

بگید تنها نیستم😭  ..   اگه میشناسید بگی  چرا قطع ارتباط کرده اون ادم؟ و چند وقت

یکی از اقوام دامادمون با وجود سه تا بچه به شوهرش خیانت کرد و طلاق گرفت بچه هاشو رو کوچیک بودن ول کرد رفت الان بچه ها بزرگ شدن هر کدوم به نحوی بدبخت شدن و عامل بدبختی واقعا بی مادریشون بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرم 

3 ساله ندیدیمش 

یک روز عصر جهازش رو بردیم البته شوهرش گفت پول ندارم همینجوری بیارید بعداز جبران میکنم ماهم گفتیم راه دور نمیره دامادمونه 

بردیم چیدیم اومدیم خواهرم موند 

دیگه ندیدیمش البته چندروز بعد عروسی گرفتن‌چه عرووووسیییییی ولی حتی پدر مادر و ننه خواهرم نگفتن 

الآنم هنوز نمیاد بره مارو هم نمیزارن بریم

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

خواهرم 3 ساله ندیدیمش یک روز عصر جهازش رو بردیم البته شوهرش گفت پول ندارم همینجوری بیارید بعداز جبرا ...

متوجه نشدم سعنی  خواهرت برای عروسیش  شماهارو دعوت نکرد مگه میشه همچبن  چیزی؟

پس چجوری بابات اجازه ازدواجشو داد؟

ـو دلیلشم بگو

متوجه نشدم سعنی خواهرت برای عروسیش شماهارو دعوت نکرد مگه میشه همچبن چیزی؟پس چجوری بابات اجازه ازد ...

نه دیگه 

گفتم که دامادمون اومد گفت پول عروسی ندارم همینجوری میخوام ببرمش ماهم یه روز عصر جهازشو بردیم خاهرمم موند نیومد باما دیگه 

چندروز بعد خودشون عروسی گرفتن بدون ما

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

نه دیگه گفتم که دامادمون اومد گفت پول عروسی ندارم همینجوری میخوام ببرمش ماهم یه روز عصر جهازشو بردیم ...

خب بنظرت چرا اینکارو کرد ؟ اذیت شده بود تو خانواده ؟ 

چرا دیگه باهاتون ارتباط نمیگیره

یعنی خواهرت خودش راضیه از این وضع؟

بخدا نمی‌دونم اصلا نمیزارن حرف بزنه 

هرچند وقت یکبار مامان و بابام میرفتن در خونشون ،پدرسگا ،راه نمی‌دن مامان و بابامو یا درو باز نمیکنن یا آیفون برمیدارم میگن دخترتون گفته راهتون ندیم و این حرفا 

هیچ وقت تنه‌اش نمیزارن با ما تا حرف بزنه

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

خب بنظرت چرا اینکارو کرد ؟ اذیت شده بود تو خانواده ؟ چرا دیگه باهاتون ارتباط نمیگیره

نه چه اذیتی اگه هم حرفی بوده که خب همه تو دوران عقد دارن، ماهنوز خودمون هم نفهمیدیم این چه مرگشه

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️