2777
2789
عنوان

میخام برم پیش دعا نویس

231 بازدید | 40 پست

لطفا اگه اعتقاد ندارین نظر ندین و درس اخلاقی ندین

دیگه کم اوردم میخوام برا کراشم دعا بگیرم 

بیاد سمتم یمدت باهاش دوست باشم ببینم عاشقم میشه یانه یا اون ادمی هست که من میخوام.

چندساله ذهنمو درگیر کرده و سمتم نمیاد

نمیخوام برا ازدواج دعا بگیرم فقط میخوام یمدت باهم باشیم ببینم چی میشه

تاشما تاحالا انجام دادین؟

پیش دعا نویس خوب برو 

ولی من ب طلسم بیشتر اعتقاد دارم طرفو طلسم میکنن جوری عاشقت میشه ک نگو ولی پیدا نکردم تو شهرمون کسی ک کارش خوب باشع

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه تو تقدیرت نباشه تا چهل روز اثر داره و بعدش اتفاقای بد میوفته برات 

اینو دوستم از یه دعا نویسنده خیلی حرفه ای شنیده بود گفته بود میتونم بهت دعا بدم ولی چون میدونم پولت با زحمت بدست میاری نمیدم 

اون چیزی که قسمت و خیرته اتفاق بیفته نه اینکه دو نفر به زور بهم بسته شن و هر دو از اون قسمت خیری که ...

منطقیش همینی هست که شما میگی

ولی بعضی وقتا واقعا منطق ادمو اروم نمیکنه دست خوده ادم نیست