2777
2789
عنوان

اولین بار که با یه پسر دوست شدم

197 بازدید | 24 پست

این قصیه بر میگرده به ۱۳سال پیش 

اونموقع ۸سالم بود ، بابام برام ازاین حبابا خریده بود ، مامانم دعوام میکرد نمیزاشت تو خونه بازی کتم منم میرفتم لب پنجره حباب بازی😁

یه خونه قدیمی هم روبرومون بود ، یکی از روزا که داشتم بازی می‌کردم یهو دیدم یه پسری تقریبا همسن و سال خودم ، از پنجره اونه روبرو داشت منو نگاه میکرد 

دیگه خلاصه چند وقت باهم دوست بودیم 

خونه مادربزرگش یود تقریبا هرروز میومد اونجا 

بدون صدا با ایما و اشاره هم حرف میزدیم ( لب خونی میکردیم) 

برام نقاشی سیندرلا رو کشیده یود بهم نشون داد ، یا وقتایی که اون میومد لب پنجره اگه من نبودم سوت میزد منم میرفتم لب پنجره باهم حرف میزدیم 

حتی یه روز منو به خواهرشم نشون داد 🤣، فک کنم خواهرش تقریبا دبیرستانی بود 

یه بار با مامانم رفته بودیم گوجه بخریم ، اونم تو راه دیدیم ، اون جلوتر از ما بود ، هی برمی‌گشت زیر چشمی منو نگاه میکرد 

دیگه رسیدیم خونه رفتم لب پنجره پرسدی کجا بودی، رفتم یدونه گوجه آوردم نشونش دادم ، که ینی رفته بودیم گوجه بخریم 🤣

وای خدا چقد اسگل بودم 

تا اینکه یه روز ازش پرسیدم کلاس چندمی ، من قشنگ متوجه نشدم چی میگه ، فک کردم میگه مدرسه نمیرم ، دیگه با مامانم خندیدم بهش ، از همون موقع قهر کرد دیگه نیومد 😂و کات کردیم 

شاید فکر کنید الان که بزرگ شدم از این دخترام که هرروز با یه پسر دوستم ، ولی باید بگم سخت در اشتباهید 

اون اولین و آخرین تجربه دوستیم با پسرا بود 

ولی خب روزای خوشی بود 

اینم همینطوری بداهه یادش افتادم دلم خواست بیام باهاتون به اشتراک بزارم 😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره