2777
2789
عنوان

خانواده سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 29 پست
عزیزم منم زیاد از تو بزرگتر نیستم سعی کن رها بشی مغزتو درگیر نکن ازین گوش بشنو ازون یکی بیرون کن مید ...

آره ۵ ساله دارم تحمل میکنم ولی مامانم میره خونه خاله هام میگه تو نیا زشته

یعنی یک پام تو خونس یک پام مدرسه میان دنبالم میبرن میارن همش زیر نظرم خودزنی میکنم روانیی شدم بخدا 

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

دقیقا تا یک چی‌میگم‌میگن سال ۱۳۵۰ اینطوری نبود بابا ۵۰ سال فرقشهه

اگه دین دار و مذهبی هستن حدیث امام علی رو براشون بازگو کن

«لا تقسروا اولادکم علی آدابکم فانهم مخلوقون لزمان غیر زمانکم». [1] فرزندانتان را به انجام آداب خودتان واندارید؛ زیرا آنان برای زمانی، غیر از زمان شما آفریده شده اند.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم میبینم ولی توقعتون خیلی زیادیه و سنتم که بدترین سنه... یکم سعی کن عاقلانه رفتار کنی مطمئن باش ک ...

ببخدادنمیدونم من اشتباه میکنم یا اونا خت نه گلم میدونی من با بیرون رفتن اینا کنار اومدم خوب ولی وقتی بخاطر اینکه یادم میره خونه جارو کنم میگن بمیریبتونیم زندگی کنیم این سخته

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

اگه دین دار و مذهبی هستن حدیث امام علی رو براشون بازگو کن«لا تقسروا اولادکم علی آدابکم فانهم مخلوقون ...

خدا کنه با این کنار بیان اره مذهبی هستیم بشدتت

آره ۵ ساله دارم تحمل میکنم ولی مامانم میره خونه خاله هام میگه تو نیا زشتهیعنی یک پام تو خونس یک پام ...

خب نرو 

اینکه اعتقاد داره زشته نرو 

خونه بمون 

اشپزی کن 

نقاشی کن 

بخدا خانواده منم بهتر از تو نبودنو نیستن 

ولی من خودم رو تغییر دادم 

با خودم به صلح رسیدم 

سعی کن اتاقت رو یا یه گوشه از خونه رو فضای ارامش کنی واسه خودت 

خیلیا هستن که تو دوران مدرسه والدین باهاشون میرنو میان 

خب نرو اینکه اعتقاد داره زشته نرو خونه بمون اشپزی کن نقاشی کن بخدا خانواده منم بهتر از تو نبودنو نیس ...

یعنی میتونم خودمو سرگرم کنم؟

لطفادانگیزه بدین من‌بتونم کنار بیام

خب نرو اینکه اعتقاد داره زشته نرو خونه بمون اشپزی کن نقاشی کن بخدا خانواده منم بهتر از تو نبودنو نیس ...

بخشید چند سالتونه

و اینکه هرکی میگه دختر خوب ینی من مثلا میخان سریع میگن باید اینو عروس کنیم دیگ داره میگذرخ من با التماس میگم‌نمیخام میگم اگه بخاین با این سن شوهرم بدین خودمومیکشم

یعنی میتونم خودمو سرگرم کنم؟لطفادانگیزه بدین من‌بتونم کنار بیام

اره چرا نتونی؟

برنامه ریزی کن 

خودتو سرگرم کن 

درس بخون 

اگه علاقه به درس نداری 

یه چیزی که سرگرمت میکنه مث شکرگذاری مث دفتر های نقاشی 

مث کارهای هنری 

یه چیزی که میدونی با روحت ارتباط برقرار میکنه 

اتاقتو جم کن 

وسیله هاتو مرتب کن 

یه ساعت دو ساعت از روز رو برای یه کاری که حالت رو خوب میکنه اختصاص بده 

باور کن اصلا خوشت نمیاد رنگ بیرونو ببینی😂من به شخصه اینطوری شدم

اره چرا نتونی؟برنامه ریزی کن خودتو سرگرم کن درس بخون اگه علاقه به درس نداری یه چیزی که سرگرمت میکنه ...

امیدوارم بتونم

و اینکه هرکی میگه دختر خوب ینی من مثلا میخان سریع میگن باید اینو عروس کنیم دیگ داره میگذرخ من با الت ...

خب ببین بحث ازدکاج یه بحث جداعه 

من خودم اصلا علاقه ای به ازدواج نداشتم 

ولی وقتی ادم عاشق میشه دیگه دیوونه میشه 

منم تا همین چند وقت پیش این برنامه رو داشتم 

ولی بعداز ازدواجم یه حس دیگه ای دارم 

حس بهتری 

مستقلی 

البته که به همرسم هم بستگی داره و باعث حال خوبم شده

خب ببین بحث ازدکاج یه بحث جداعه من خودم اصلا علاقه ای به ازدواج نداشتم ولی وقتی ادم عاشق میشه دیگه د ...

ارهوهمسر خوبم یک نعمته

ببخدادنمیدونم من اشتباه میکنم یا اونا خت نه گلم میدونی من با بیرون رفتن اینا کنار اومدم خوب ولی وقتی ...

الهی🥺

اشکال نداره هر چی گفتن بگو چشم جوابشونو نده بذار بدونن دخمل خوبی هستی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم