2777
2789
یه لباس حدود سی تومن و تولد دوتاشونه میشه ۶۰تومن😂اره قیمتای مختلفی دارن ولی منطقه ما حدودا این قیمت ...

یا خدا 

واقعا لباسای محلیتون خاص و قشنگه 

یه چند تا از دوستام بهم گفتن دست دوز خیلی خیلی  گرونه درسته ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا واقعا لباسای محلیتون خاص و قشنگه یه چند تا از دوستام بهم گفتن دست دوز خیلی خیلی گرونه درسته ...

اره مخصوصا الان سربه فلک کشیده🤦🏻‍♀️حس میکنم الان باید کارو زندگیو ول کنم بشینم لباس بدوزم سودش خوبه🤣

فک کنم اشتباهی تومن گفتی

نه😬😂یه لحضه حواسم نبود چون دوتا از دوستام تولدشون نزدیک به هم هست و میخوام هدیشون یکی باشه وقتی ایشون گفتن لباس من تو ذهنم جمع زدم قیمت دو لباسو گفتم😬😂

انقد لباساتون گرونه خودتون چجوری میخرین میپوشین؟

یه لحضه حواسم نبود چون دوتا از دوستام تولدشون نزدیک به هم هست و میخوام هدیشون یکی باشه وقتی ایشون گفتن لباس من تو ذهنم جمع زدم قیمت دو لباسو گفتم😬😂حدودا لباسی که من میپوشم و مال اون منطقس حدود۳۰تومنه و چون تپه ای هست گرونترین مدل لباسه

اما خب درکل همه لبلساش گرون و همین حدود هستن و خیلیا خودشون میدوزن خیلیا نصفشو خودشون میدوزن نصفشو میدن بدوزن براشون خیلیا لباسایی که با چرخ میدوزن و دستدوز نیستن میپوشن

نه😬😂یه لحضه حواسم نبود چون دوتا از دوستام تولدشون نزدیک به هم هست و میخوام هدیشون یکی باشه وقتی ای ...

او شت😐بازم باور نمی کنم،واسه تولد یه چیزی بده که ماندگار باشه👍