2777
2789
عنوان

امامزاده ای ک تاالان دست رد ب سینه کسی نزده تجربه شخصی و عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 102 پست
وقتی عنوان تاپیکو خوندم مطمعن بودم این امامزاده رو میگی من دوبار رفتم واقعا عالیه خیلی جاش خوبه

عزیزممم😊

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر عزیز لطفا هر موقع میری زیارت برای ما نی نی سایتی ها هم دعا کن، ممنون

چشم عزیزم..ایشالا قسمت هرکی ک دلش میخواد بره بشه

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

التماس دعا خدا اجرت بده 💙برای منم دعاکن فاطمه

عزیزم با آقا ارتباط بگیرید براشون صلوات بفرستین تو نت سرچ کنید ازشون اطلاعات هست

حاجت گرقتن صرفا با رفتن نیست ب اعتقاد قلبی تون با ایشونه.

سلام ممنون عزیزم ،ما الان حاجتمون و چجوری بخوایم ازیشون؟؟؟راه دور

ارتباط قلبی..باهاشون حرف بزنید براشون صلوات بفرستین و سعی کنید ک باهاشون ارتباط قلبی برقرار کنید

کاش برای امضام دعا کنید من تو سن کم زنده زنده مردم زجر کش شدم شاید پوستمو نکندن ولی زندگیوو اتیش زدن من هرروز مرگ خودمو دیدم 😭کاش میشد از راه دور حاجتروا شد😭برای امضام دعاکنید

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

سلام خوشبحالتون که بهش نزدیک هستید من اگر روز و روزگاری زندگیم روبه راه بشه حتما میام حتما

گلی میشه دعا کنی برام که زود برین سرخانه زندگیمون و خوشبخت بشیم دعا کن برامون دعا..بخدا ممنون دارت میشم

ادرسشون کجاست عزیزم

تو نت بزنید براتون میاره کامل.حوالی الیگودرزه استان لرستانه