2777
2789
عنوان

دلم یه اتفاق خوب میخاد 🥺❤️

68 بازدید | 7 پست

از اونا ک شبا از ذوق خابت نگیره 

چیشد براتون ک همچین حسی داشتین؟

میشه دعام کنین بالاخره اون اتفاق خوب مدنظرم بشه و از ته دل خوشحال شم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

🤲🤲🤲الهی آمین برات به زودی زود 

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤲🤲🤲الهی آمین برات به زودی زود

ممنون عزیزم همچنین 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
خودتم بعدا میفهمی این چی گفتش😐😂

هن؟

من در کل بسیارررر ادم ذوق ذوقی هستم و حتی عادی ترین چیزام برام ذوق دارن

مثلا قرار بود برای اولین بار برم خونه یکی از دوستام همینطوری ذوق داشتم

قرار بود مهمون عزیزی برام بیاد همینطوری بودم

و خیلی اتفاقای این مدلی

من در کل بسیارررر ادم ذوق ذوقی هستم و حتی عادی ترین چیزام برام ذوق دارنمثلا قرار بود برای اولین بار ...

چ خوب 😍