2777
2789
عنوان

میخاد یواشکی ازم عکس بگیره بفرسته برا رفیقش

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 106 پست
دعا نویس در نظر گرفتید ی روانشناس ببریدش چند سالشه؟ تک بعضی سنا این وابستگی ها عادیه یکم خودتون باها ...

کلاس هشتم 

فک نمیکنم با روانشناس کارش حل شه 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

۱۴۸۰ مشاور رایگان داره زنگ بزن صحبت کن ببین جی میگن

یعنی میگین گرفتن دعا اشتباه؟!

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگین گرفتن دعا اشتباه؟!

همش الکی دعا واینا

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بذار بگیره بفرسته یه عکسه میفرسته تموم میشه میره

بحثم فقد این عکس نیست همه ای کاراش مشکوکه.دیگه بدبخت شده رفته ن درس میخونه ن احترام سرش میشه .نمیدونم چی کار کنم 

ن اونقدم دخترای بدی نیستن ولی خستم کرده دیگه .چیکار کنم ؟! ب خدا دیگه خودکشی رو ترجیح میدم

یعنی چی خودکشی خودکشی هر مشکلدکوچیک که آدم کفر نمیگه

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴
یعنی چی خودکشی خودکشی هر مشکلدکوچیک که آدم کفر نمیگه

خسته شدم از دستش 

بابا آدم هر مشکلی داشته باشه می‌تونه ی راه حل براش پیدا کنه ولی خواهر من تبدیل شده ب مشکلی ک حل شدنی نیستتتت 

چیکار کنم با این وضع ؟!

خسته شدم از دستش بابا آدم هر مشکلی داشته باشه می‌تونه ی راه حل براش پیدا کنه ولی خواهر من تبدیل شده ...

بزن به بیخیالی بابا اینقدحساس نباس روش حالا عکستو بندازه چیزی نمیشه که.اینقد سخت نگیر آبجی

بزن به بیخیالی بابا اینقدحساس نباس روش حالا عکستو بندازه چیزی نمیشه که.اینقد سخت نگیر آبجی

یعنی واقعا انقد بی اهمیته؟!☹️

یعنی واقعا انقد بی اهمیته؟!☹️

آره تو اهمیت دارش کردی.اینقد حساسیت نداشته باش.خدا که نیستی بخای دائم مراقبش باشی ی نصیحت کلی کن گوش کرد کرد نکرد بدرک .آدم که اینقددنیارو سخت نمیگیره

آره تو اهمیت دارش کردی.اینقد حساسیت نداشته باش.خدا که نیستی بخای دائم مراقبش باشی ی نصیحت کلی کن گوش ...

خیلی وقته دیگه واگذرش کردم ب خودش دیگه برام مهم نیست .معتقدم آدما باید خودشون تجربه کنن ک بفهمن ی بزرگ تر چی گفت 

ولی اون همش الکی منو قاطی می‌کنه .یعنی چی عکس منو بدی آخه

الان ب نظرتون اینارو بگم ب مادرم ؟؟ 

ولی یکم دهن لقع بگم بهش خیلی سریع لو میده ☹️

خیلی وقته دیگه واگذرش کردم ب خودش دیگه برام مهم نیست .معتقدم آدما باید خودشون تجربه کنن ک بفهمن ی بز ...

من که گفتم بیخیال شو.عکسم انداخت انداخت مهم نباشه برات حساسیتتو کم کن

شاید دعا تاثیر داشته باشه اگ اعتقاد داری خیلی سخته بزنش خو

اعدامشم کنم براش مهم نیست .نمیدونی چطوری تحت تاثیرش قرار داده 

ی رفتارهایی نشون میده از خودش با خودم میگم یعنی این همون خاهریه ک من میشناختم!؟ 

قیمت دعای خوب چقدی هست .؟