2777
2789
عنوان

امروز پونزده ساعت درس خوندممم🤩🤩🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیرازی

پس دتر رو از کجا یاد گرفت؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

چجوری اینقد میخونی خدایی؟ من اینقد بخونم 1 کشور نشم مستقیم خودکشی

هعیییی

من دورقمی هم بشم راضیم 

کلا زیر ۴۰۰ رو کاملا راضیم🤣

میدونی چون خیلی وقت بود فصلای آخر شیمی رو نهونده بودم و کم کم یادم مسومد خیلی ذوق داشتم جوری که ۵ ساعت پشت سرهم حتی ۵ دقیقه استراحت نکردم و خوندمشون

‌‌‌

نمیدونم😑🤣فکر کنم شنیده از شماهاکلا از وقتی بچه بودم میگفت به خواهرمم میگفت و هنوزم میگه

اخییی😂

سایشون مستدام عزیزم

اینجا پسرا ب دوست دخترشونم‌ میگن دتر

حالا بعضیا میگن دِتَر بعضیا میگن دِتِر 

بستگی ب لهجه شهرشون داره

مثلا دوست پسر من میگه دِتَر

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اخییی😂سایشون مستدام عزیزماینجا پسرا ب دوست دخترشونم‌ میگن دترحالا بعضیا میگن دِتَر بعضیا میگن دِتِر ...

اهان

کنکوری ای و دوست پسر داری؟

کاش امسالتو بخاطر ی پسر از دست ندی 

من خودم نامزد بودیم تقریبا  و عاشق هم بودیم بخاطر کنکورم جدا شدم 

‌‌‌

اهانکنکوری ای و دوست پسر داری؟کاش امسالتو بخاطر ی پسر از دست ندی من خودم نامزد بودیم تقریبا و عاشق ...

نه من دانشجوعم‌ عزیزم

الانم راحت درس میخونم، هم انگیزه میده بهم، هم اینکه سربازه همیشه نیست

البته دوسه روز دیگه تموم میشه خدمتش

نه من دانشجوعم‌ عزیزمالانم راحت درس میخونم، هم انگیزه میده بهم، هم اینکه سربازه همیشه نیستالبته دوسه ...

عهه

پس برو عشق و حال

من فکر کردم کنکوری ای😂

رشتت چیه

پایدار بمونین❤️‍🩹

‌‌‌

عههپس برو عشق و حالمن فکر کردم کنکوری ای😂رشتت چیهپایدار بمونین❤️‍🩹

اره حله

دبیرستان تجربی بودم

الان حسابداری میخونم راضیم

مرسی عزیزم