2777
2789
عنوان

خیانت شوهر خواهرم ب خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4914 بازدید | 148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره شکایت میکنه ولی پدرم خیلی ترسیده میگه چیزی دستت رو نمیگیره دادگاه محکومت میکنه

نه اصلا فردا برو دفتر قوه قضایی شکایت کنه اونجا بگه مدرک دارم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خواهرم داغون پدرم داغون هممون داغونیم از اینک این عفریته رفیق صمیمی خواهرم بود داشت خواهرمو دور میزد ...

چرا فقط اونو مقصر میکنین همیشه از این آدما هست 

بستگی به شوهر خواهرت داشته میتونسته رو نده 🥲

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

یعنی توچت اومدن گفت فلان کردیم

آره فکر کن تو مسافرت بودن با هم بعد شوهر خواهرم بهش گفت شوهرت که خوابید بیا پیش من بعد دختره بهش گفت خیلی بد خوابه بیدار میشه گفت اشکال نداره بعد بهش بگو رفتم پیش سارا یعنی خواهر من ....تو ی هتل بودن و دو تا اتاق  

آره فکر کن تو مسافرت بودن با هم بعد شوهر خواهرم بهش گفت شوهرت که خوابید بیا پیش من بعد دختره بهش گفت ...

مگه خواهرت پیشه شوهرش نبوده؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

آره فکر کن تو مسافرت بودن با هم بعد شوهر خواهرم بهش گفت شوهرت که خوابید بیا پیش من بعد دختره بهش گفت ...

چه عجیب چطور هم خواهرشما هم شوهر اون دوتا خواب بودن اونو اورده ور دل خواهرشما و.......

پس دامادتونم خوب می خاریده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶