2777
2789
عنوان

بیایید بگید من چیکار کنم

53 بازدید | 8 پست

امروز زود از سرکار اومدم رسیدم‌خونه گوشی دستم گرفتم‌مامانم گفت واسه ناهار ماکارونی ورست کن از شانس آب قطع شد منم بیخیال شدم غذایی که داشتیم‌گفتم همون میخوریم مادر تا اومد خونه چزا ظرف آب پر نکردی چرا غذا نپختی میایی گوشی دستت میگیری حالا من زیاد با گوشی بازی نمی کنم ولی خواهرم تا میرسه خونه کاری با کسی نداره واسه خودش غذا میریزه میخوره بعد میره اتاق دیگه هیچ کاری نمیکنه ولی من‌ برسم کار باشه میکنم دوست دار باهم باشیم غذا بخوریم چایی میارم ولی نمیدونم چرا مامانم اینا رو نمیبینه تا گوشی دست میگیرم باهام دعوا میکنه نمیدونم با خودش چی فکر میکنه خیال میکنه من با کسی دارم صحبت میکنم  گفتم چرا به خواهرم هیچی نمیگی جوابی نداشت غروب هم با خواهرم سر ی چیز الکی که چرا بچه رورو زمین نمیزاری بحث کردم همش گیر الکی بهم میده و سعی میکنه منو مقصر جلوه بده بخدا دیگه خسته شدم بگید چیکار کنم هر کاری از دستم بر میاد واسه خانواده ام انجام میدم انگار وظیفه من هست مادرم از پسراش انتظار نداره ولی انگار ازمن انتظار داره ۳۷ ساله هستم تا حالا کار اشتباه انجام ندادم بخدا تا جالا با ی پسر بیرون نرفتم الان اینجوری باهام  رفتار میشه اعصابم خرد میشه بهم بگید چیکار کنم دیگه خسته شدم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا امروز زودتر اومدم

منم سی سالمه مامانم همینجوره

سعی کن بی تفاوت باشی و خودتو درگیر نکنی

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
دخترِخوبِ خانواده بودن سخته به فکر خودت باش چرا دنبال زندگی خودت نمیری دختر خوب . عاشق شو و زندگی ک ...

تا حالا اون کسی که بایدباشه نبوده شاید خودم آدمی هستم که همیشه سعی کردن درست زندگی کنم و درست باشم انتظارم بالا هست میخوام یکی مثل خودم باشه واسه زندگیش زحمت بکشه و مسیولیت پذیر باشه

تا حالا اون کسی که بایدباشه نبوده شاید خودم آدمی هستم که همیشه سعی کردن درست زندگی کنم و درست باشم ا ...

میفهممت عزیزم منم یه رفیق دارم طرز  فکرش مثل شماست . ولی به نظر من آدم باید به خودش  و آینده فکر کنه . که قراره تو ۵ سال بعد چه کار هایی کرده باشه