2777
2789

نمیدونم جدی با کس دیگه است اگه نامزد کرده باشه من چیکار کنم هیچ کاری به رابطه شون ندارم مزاحم زندگی کسی نیستم خودمم شرایط ازدواج ندارم دلمم با ازدواج نیست اما چیکار کنم دلم چطور فراموشش کنم من دو سال با فکرش بیدار شدم خوابیدم بدون اینکه باهاش حرف بزنم یا ببینمش میشه دعا کنید یا من یادم بره یا که اون اگه نامزد نکرده و تو رابطه نیست برگرده یا اون هیچکس نمیدونم من هنوز سنی ندارم مجبورم که کار کنم و زندگی مامانم روبه راه کنم خدا میدونه من دلم بدبختی و جبر هیچکس نمیخواد همیشه از خدا میخوام خدا خواسته دل هر کسی تا وقتی ظلم به کسی نیست بهش بده به نظر خودم بهترینش اینکه من فقط اون از خاطرم بره چون به نفع هر دو ماست اون حق داره بره سراغ خوشبختیش ولی از اون طرف عذاب وجدان دارم بخاطر لج من ازدواج نکنه یا بخاطر فراموش کردنم اگه بخاطر منه نکنه اما اگه خودش واقعا دلشه بکنه و خوشبخت بشه منم مدیون کسی نباشم میشه برام دعا کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره