2777
2789

واقعاً دیگه نمیتونم

مث چی میشینم میخورم همزمانم زار زار گریه میکنم

از وقتی ک باشگاهم ول کردم کلی چاق شدم اینجوری پیش برم و نتونم کنترل کنم خرس میشم

اگه دارویی هست برم دکتر..

دائم الخسته‌.

حذف قند مصنوعی باعث کاهش اشتها به همه چیز میشه

منم یه زمانی کیکو آبمیوه شیرینی زیاد میخوردم و از شکم گندم حالم بد میشد و درمونده بودم

تا اینکه یکدفعه، قند مصنوعیو کلا حذف کردم

یعنی قند و پولکیو نباتو شکرو کیکو بیسکویتو شیرینیو بیسکوییتو هله هوله رو حذف کردم و اشتهام به شدت کم شد

الان چون ۷۰ کلیوعم روزی ۱۲۰۰ کالری میخورم و اصن گشنم نمیشه

حذف قند مصنوعی باعث کاهش اشتها به همه چیز میشهمنم یه زمانی کیکو آبمیوه شیرینی زیاد میخوردم و از شکم ...

قند و شیرینی جات رو خیلی وقته حذف کردم!

فقط تنها درگیریم بستنی بود ک خیلی کمش کردم

بیشتر غذا میخورم کلاً هرچی دم دستم باشه میخورم🤦🏻‍♀️😭

دائم الخسته‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قند و شیرینی جات رو خیلی وقته حذف کردم!فقط تنها درگیریم بستنی بود ک خیلی کمش کردمبیشتر غذا میخورم کل ...

باید وزنتو در ۲۰ ضرب کنی

و ۱۵۰ ازش کم کنی

اون میشه کالری مورد نیاز بدنت توی یک روز

اگه صبح پنیر نخوری و کره بادام زمینی یا ارده شیره بخوری، توی روز دیگه گشنت نمیشه

برنامه بشقاب رو بریز تا برات کالری بشماره

باید وزنتو در ۲۰ ضرب کنیو ۱۵۰ ازش کم کنیاون میشه کالری مورد نیاز بدنت توی یک روزاگه صبح پنیر نخوری و ...

خیلی از اینکارا میکردم قبلاً 

ولی میدونی اینجوری ام ک گشنم نیس تا خرخره هم غذا خوردم حالت تهوع دارم ولی اگه چیزی نخورم آروم نمیگیرم😐💔

دائم الخسته‌.

خیلی از اینکارا میکردم قبلاً ولی میدونی اینجوری ام ک گشنم نیس تا خرخره هم غذا خوردم حالت تهوع دارم و ...

پس خلا روحی داری

کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و گوش بده

عالیه برات ♥️♥️

خیلی از اینکارا میکردم قبلاً ولی میدونی اینجوری ام ک گشنم نیس تا خرخره هم غذا خوردم حالت تهوع دارم و ...

من شبا قبل خواب همچین حالتی بهم دست میده سیر هستم ولی حالت بیقراری بهم دست میده تا چیزی نخورم نه آروم میشم نه خوابم میبره