2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر خالم داره میره امریکا 

دختر خالم هر جا میشینه میگه اشتباه کردی منو نگرفتی 

دوتایی بریم

بعدم میخنده شوخییه

فعلا این

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

داشتم از دانشگاه برمیگشتم یه خانومی مثل اینکه با خانوادش دعوا کرده بود اومده بود خیابون عربده میکشید که میرم جن‌ده میشم حال همتونو میگیرم😐

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
به هر دلیلی هر دعوایی با همسرش داشت نباید فیلم برهنه ی همسرش را تو فضای مجازی پخش می کرد

زنش مثل این ایموجی بود انگار 

🦦

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

طرف خودش شوهر داشت با ی مرد متاهلم در ارتباط بود و الانم همونطوریه . شوهر خودشم ی مرد ساده ولی پرتلاش . فامیلش فهمیده بود این قضیه رو باورت نمیشع ن تنها خجالت نکشید پررو بازی هم دراورد گف اینو ب شوهرم بگی منم ب شوهرت میگم مجرد بودی دوس پسر داشتی😐 شوهر اونم خیلیییی حساسه بخاطر همین نگف 

تمام ایرانی هایی که بعد از مهاجرت از ایران سریع لخت میشن  ، انگار لخت بودن خیلی افتخار بزرگی است که ازش محروم بودن.

اینکه اونجا برهنه می گردن به ما ارتباطی نداره 

ولی اصرار دارن ایرانی ها حتما ببینن اینا لخت هستند و اگه نبینیم به زور تو پاچه مون می کنند خیلی بی حیایی است