2777
2789
عنوان

اگه قبول نشم⁉️❌

61 بازدید | 6 پست

مثل خر دارم میخونم مدرسه هم چون نمراتم خوب بود موافقت کردن از عید ب بعد نرم! ولی پیش خودم میگم هرچقدم بخونم کنکور رتبه خوبی نمیارم چرا؟! چون ن کلاس فوق العاده میرم ن دوره دارم ن معلمای جالبی تو شهرمونه هیچی! فاقد از امکانات

فقط چهارتار کتاب تست خیلی سبز ک بابربتختی گیر اوررم

واقعا نمیدونم چکار کنم تا وقتی بچهای شهری با اون امکانات هستن جایی برا من نیست 😪

خیلی نا امیدم 

منم مثل توام نه کلاس میرم و نه هیچی ولی بجا اینا همین دونه دونه تستا که میزنیم و میفهمیم میدونی چقدر ارزشش زیاده چقدر از بقیه جلوتری بقیه که دارن وقتشونو برا کلاسای الکی میزارن ما چقدر جلوتریم اونا خیالشون راحته چون کلاس میرن حتما قبولن بیشترشون تلاش نمیکنن ولی سر جلسه منکور اون استادا نمیان سوالارو برات حل کنن خودتی که حل میکنی 

نه تلاش کن میشه به دلت بد راه نده

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره