2777
2789
عنوان

مراسم عروسیم بهم خورد

1559 بازدید | 73 پست

سلام، در حالی مراسم عروسیم بهم خورد که حتی کارت ها رو هم گرفته بودیم و قرار بود پخش کنیم.( کسی جز خانواده های خودمون دوتا از نامزدی و عقدمون  خبر نداشتن، قرار بود با پخش کارت دعوتا به اقواممون بگیم ) خلاصه روز که قرار بر پخش کارت دعوتا بود،خبر رسید که عمه ناتنی ۷۰ ساله نامزدم فوت شده.(در حالی که اینا واسه جلو انداختن مراسم ازدواج گفته بودن بابامون مریضه)حالا سر صبح بود و من با این شوک از خواب بیدار شدم. به مامانمینا گفتم اونا هم همینطور شوکه بودن. خلاصه بابام زنگ زد به پدر نامزدم تسلیت گفت و بهش گفت اگه لازمه ماهم بیایم، که گفت نه الان بیاین نمیدونم به چه عنوان معرفی کنم ، دلمم نمیخواد اینطوری عروسم رو به خانواده معرفی کنم.

این چند روز که نامزدم یه پاش خونه ما بود ، دلداری که عیب نداره و مراسمو عقب میندازیم یا میریم سر خونه زندگیمون بعدا مراسم میگیرم(من کلا مورد دوم رو نشنیده گرفتم) بعد امروز رفتیم خونه پدر نامزدم واسه تسلیت و این داستانا که یهو خواهر مادرخونده ی نامزدم اومدن. پدر نامزدم ما رو دوستای خانوادگی معرفی کرد که بابام خیلی بهش برخورد به هر حال انتظار این یکیو ازشون نداشت. گذشت و خواهره برگشت گفت میخواستم واسه پسرم برم خواستگاری دختر فلانی گفتن دختره خیلی خوبه و کلی تعریف کرد ، این ماجرا پیش اومده میوفته عقب، مادرشوهرم نه گذاشت نه برداشت ، برگشت گفت اینا مهم نیست باید پا قدم داشته باشه مثل گردباد نیوفته تو خونه زندگی همه رو بکشه.

من داشتم خفه میشدم.گذشته از بی احترامی های اون روز امشب خیلی جدی زنگ زده میگه سر تاریخ مشخص شده واسه مراسمشون برن سر خونه زندگیشون شگون نداره اینطوری...

ری اکت و دعوای مامان بابام که بماند.

من خیلی بدبختم، همه ی وسایلم هم تقریبا اونجاست...

چی کار کنم برم زیر بار بدون مراسم رفتن زیر یه سقفو یا بگم حتما اول ازدواج کنیم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا کوتاه نیا تو عمل انجام شده قرارمیدن شمارو که تااخر بتازونن

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐ازحسین بن علی هر چه بخواهی بدهد...عزت وسلامتی در دنیا نصیبمان کن

عمه ی هفتاد ساله ی ناتنی؟؟؟

بابابزرگم فوت کرد دخترخالم بعد از چهلمش عروسی گرفت 

قرار نیست که زندگیامونو کنسل کنیم 

به نظرم اونا دارن بهونه میارن ساده نباش 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

خب الان به چه عنوان میخوان یهو به فامیل خبر بدن که اینا بدون عروسی ازدواج کردن یا هنوز میخوان پنهان کاری کنن و به کسی نگن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

چه شرایط پیچیده ای ..

به نظر من صبر کن ولی 

ببین اصلا اینا آدمای خوبی هستن یا نه ..

عجله نکن تورو خدا

خواهر من عجله ای عروسی کرد آخرشم بد شد فقط تو امر ازدواج اصصصصصلا عجله نکن