2777
2789
عنوان

مراسم عروسیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 73 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم بخدا

خب ازشون بپرسید که برنامتون برای اعلام به فامیل چیه و البته این وسط نقش همسرتونه که مهمه که میخواد تا کجا اینطوری تحت نظر خانواده تصمیم بگیره و زندگی کنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
یه کاسه ای زیرنیم کاسشونه معلومه خونداده دیکتاتور و بدجنسی هستن

چی بگم والا ولی عمه ی ناتنی دیگ چه ربطی به بهم خوردن مراسم داره اخه الان روز به روز قیمتا دارن میرن بالا بمونن تا دوماه دیگ معلوم نیست چی میشه عروسیشون بگیرن برن سرزندگیشون

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
قبلا گفتم دلایل رو، نخواستم تا مراسم کسی بفهمه

خب الانم بنظرم همسرت رو بنداز جلو ب خونوادش بگه عروسی بدون بزن بکوب میگیریم 

زنگ بزنن خونواده عمه اجازه رو بگیرن و شماهم عروسی رو بگیرین.دیگه وقتی رفتی تو تالار بزن و برقص هم داشته باش

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
خواهرم بعد چهلم مامانم عقد کرد ولی بزن بکوب نبود😔😔😔

خدا بیامرزه روحشون شاد 

نه اینا بزن بکوب بود ولی خاله هام نرقصیدن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
چیکار کنم؟

من اکه برمیگشتم عقب داشتن مراسمو انتخاب میکردم.

نه چون مراسم دوست داشتما، اتفاقا از عروسی و شلوغیش بدم میاد. 

بخاطر اینکه احساس میکنم مفتی مفتی اومدم دستشون و یه جاهایی اونطور که باید مایه نمیزارن

مامان بابام راضی به اینکه بی سر و صدا باشه نبودن من اصرار کردم

مشکل رو خودتون به وجود اوردین که عقدتون رو از بقیه قایم کردین و بی سر وصدا باشه؟ 

چرا نزاشتین بقیه بفهمن ؟

و این کار شما باعث حساسیت  شاید هم  سواستفاده خانواده همسرتونن شده

خب ازشون بپرسید که برنامتون برای اعلام به فامیل چیه و البته این وسط نقش همسرتونه که مهمه که میخواد ت ...

خودش میگه فعلا بریم سر خونه زندگیمون بعدا سال که گذشت عروسی میگیرم

نمیدونم منو چی فرض کرده...

خودش میگه فعلا بریم سر خونه زندگیمون بعدا سال که گذشت عروسی میگیرمنمیدونم منو چی فرض کرده...

یعنی تو این یکسال بازم به کسی چیزی نگن؟ 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی