2777
2789
عنوان

ممکنه همچین اتفاقی بیفته یا فقط آرزو و رویاست😥

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتوام ولی نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم چجوری شروع کنم مثلا میخوام لاغر شم رژیم بدبختم کرد نه ا ...

برو پیش متخصص بهت رژیم بده برای چی نمیذاره که برای خودت جدا درست کنی؟اگرم نمیتونی باشگاه بری از این برنامه های ورزشی نصب کن خودت تو خونه ورزش کن

میتوام ولی نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم چجوری شروع کنم مثلا میخوام لاغر شم رژیم بدبختم کرد نه ا ...

همه چیز بخور ولی کم قبل اینکه روغن برنجو بریزن تو برای خودت بکش 

باشگاه هم برو لاغر میشی 

به خودتم برسی خوشگل میشی

برو پیش متخصص بهت رژیم بده برای چی نمیذاره که برای خودت جدا درست کنی؟اگرم نمیتونی باشگاه بری از این ...

اره برنامه ورزشی از بازار نصب کردم مشکلم غذا هست که چیکار کنم 

....

ببین مشکل اصلی شما کمبود اعتماد به نفس هست، من بس تو خونه بهمون گفته می شد زشت هستیم واقعا اعتماد به نفس نداشتم، وقتی همسرم می گفت باورم نمی شد تا اینکه بینی م رو عمل کردم و الان خودم رو زیبا می دونم.

قد و وزنت چقدره میتونی مسیر مدرسه رو پیاده بری و بیای تاثییر داره

مدرسم خیلی دوره بخوام پیاده برم حداقل ۳ ساعت راهه رفت و برگشت با ماشین میرم یک ساعت تو راهم پارسال خودم میرفتم اما امسال خیلی دوره

....

اره برنامه ورزشی از بازار نصب کردم مشکلم غذا هست که چیکار کنم

خب ببین غذاهایی که مامانت درست میکنه رو کم تر بخور مثلا اگه یه وعده برنج داشتید تو در حد ۶ یا ۷ قاشق بخور ولی ورزش و پیاده روی زیاد بکن

غذا کم بخور 

ورزش زیاد کن

برو حرفه یاد بگیر ،پیشرفت کن ،معاشرت کن ،کتاب زیاد بخون ،ویس های فن بیان زیاد گوش کن و....

وویس فن بیان از کجا گوش کنیم عزیزم

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

چاقی رژیم بگیر برو باشگاه

پوست خوب نداری ؟برو دکتر و تزریق

بینی خوب نداری ؟عمل کن ولی مول میخواد همش 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن