2777
2789
مگه میخوان بهم پول یا درجه بدن عزیز من اینستا ک نیست بخوام هاشیه کنم….

یکم سبک نوشتن خودتون به عنوان نفر سوم ببینید..‌‌..چهارتا جمله نوشتین و یه بعد و سه تا نقطه....هیجانی و جذاب شبیه درد و دل و سوال و اینا نیس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد من گفتم میای خونه منم هستم بسه گوشی بیا با هم حرف بزنیم دو‌کلمه بعد‌برو‌تو‌گوشی یهو شروع کرد خوبه خودت دو دقیق گوشیو گراشتی کنار حالا منو نصیحت میکنی

برو اینستا تو بیار ببین امروز چقد انلاین بودی 

هر کاری واست کردم حرومت بشه و….

گفتم منکه نگفتم گوشی دستم نیست میگم پیش همیم یکن وقت بگذرونیم دیدم حرف حالیش نمیشه گفت باشه تو بزنامه های گوشیتو پاک کن منم پاک میکنم

کاش منم مثل شما بشم دیگه واقعا از این همه دعوا‌و‌قهر خستم ۴ساله ازدواج کردیم نزدیک ب ۵ ساله دیگه

دیگه ولش کن به نظرم مشغول خودت شو تمرکزت رو بذار رو خودت،گاهی بعضی شبا که من سکوت میکنم همسرم همش میگه چیزی شده چرا حرف نمی‌زنی دیگه یعنی نمی‌دونم باید به این درک برسی،من دیگه پسرم که دنیا اومد بلاهایی که سرم آوردن دیگه از چشمم افتاداون،خودمو پیدا کردم دیگه اهمیتی بهش ندادم

اونوقت برگشته به من‌میگه تو خودت شلا چجوری هستی مگه(منظورش موقع خوابه )گفت من ی فیلم میزارم تو‌سر میکنی تو گوشیت گفتم بابا اونموقع رو ول کن اونموقع دیگه واقعا تایم استراحته تو فیلم میبینی بعدش میخوابی یا منم یه چرخ تو گوشیم کیزنم میزارم کنار من میگم از سر کار میای من ذوق دیدنتو دارم یکم‌محبت داشته باش بعد هر کار دلت خواست بکن

کینه ای عقده ای میگه باشه پس نوبت تو هم میشه ک سرت تو‌گوشی باشه گفتم مگه لجولجبازیه من دارم مشکلمو میگم خلاصه ک گیر یه نفهم افتادم

چایی درست کردم اوردم گوشیو گذاشته کنار بعدش مثل خرررس خوابیده

الانم مثلا من خوشحالم ک داریم وقت میگذرونیم