2777
2789

واسه من که نشده

یعنی حس میکنم ضایع میشم و خودم اینکار رو نمیکنم

ولی اگه این کار رو می‌کنید خیلی شجاع هستید

من از ترس رد شدن حتی جرئت پیام دادن هم ندارم

و همه اش میگم خب که چی تموم شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکس ندارم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

الان نامزدیم اما یکبار بدجور دعوا کردیم و مقصر من بودم هر چی از دهنم در اومد گفتم بعد چهار روز بهش پیام دادم 😂😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
من به اکسم پیام دادم گفتم دستت درد نکنه هرچی بهت یاد دادم برای اون جدیده پیاده میکنی 😂 الان بهش فک ...

وای 

من خیلی ناراحت میشم که اون همه خاطره ی خوب رو با یکی دیگه تجربه کنه

ولی خب جرئت پیام دادن مجدد رو ندارم

اگر طرف ارزشش داشت اینکار می کردم.

نقاط مثبتش و منفی اش همه رو می دیدم. 

من ک کار ک میگی خواستم انجام بدم اما با چیزایی که ازش دیدم قانع شدم ک برنگردم بیشترم اخلاقی بود

معلومه که نه.ببخشید اون گاوه که نشخوار میکنه وگرنه آدم چیزی که بالاآورده رو دوباره نمیخوره.

اونم که شما میگی اسمش شجاعت نیست جو زدگی خودتو مجددا ننداز تو وضعیتی که یه روزی به دلیل نارضایتی تمومش کرده بودی برای تصمیمت ارزش قایل باش

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
الان نامزدیم اما یکبار بدجور دعوا کردیم و مقصر من بودم هر چی از دهنم در اومد گفتم بعد چهار روز بهش پ ...

تا چهار روز اوکیه آقا

من بعد از ۶ ۷ ماه روم نمیشه پیام بدم

ما هم نامزد و اینا نبودیم

یه جورایی سیچویشن شیپ بود