2777
2789
عنوان

اسمای جلفی که شنیدین رو بگین🤗😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9975 بازدید | 309 پست
جانان🍞

این اسم و شوهر دوستم انتخاب کرد واسه دخترش 

دوستم ب شوهرش گفت چون اولی رو خودت انتخاب کردی اگه بخوای دومی رو هم انتخاب کنی باید ۶تا النگو طلا برام بخری 

عکس العمل شوهرش🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

دوستم 😅

اسم دخترشون درحال حاضر روژاناست

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ولی واقعا نچسبا من قصد توهین ندارم کسی بیاد بگه به ماما توهین کردین ولی مثلا ام البنین برا دختر ...

خدایی ام البنین میزارن هنوز،؟دلم برای اون بچه سوخت،مسلما از همون دوران مدرسه دایم از اسمش خجالت میکشه

من نمیدونم جه اصراری دارن حالا ارادتشون تو اسم فقط نشون بدن،

بقول شما قصد توهین نیست ولی اتقدر که دارن اسطوره سازی میکنن فردا اسم اسب ائمه هم نیزارن ملت رو .‌‌‌

خدایی ام البنین میزارن هنوز،؟دلم برای اون بچه سوخت،مسلما از همون دوران مدرسه دایم از اسمش خجالت میکش ...

اره بخدا

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

خدایی ام البنین میزارن هنوز،؟دلم برای اون بچه سوخت،مسلما از همون دوران مدرسه دایم از اسمش خجالت میکش ...

دقیقا فقط تو اسم نشون دادن بقیه رفتارشون مثل شمر هست😂حالا اومده با یه اسم بروز دخترشو صدا میزنن که چی این بچه دوسال دیگه چه اسیبی تو مدرسه میبینه...کل خانواده خودش دواسمی هستن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

دقیقا فقط تو اسم نشون دادن بقیه رفتارشون مثل شمر هست😂حالا اومده با یه اسم بروز دخترشو صدا میزنن که ...

دیگه اینا برگرفته هز جهالته،دیدم اقوانی که اسم شناسنامگی رو برنیدارن از اسامی دینی میزارن ولی از همون اول بچرو به یه اسم دیگه صدا میزنن،فازشون کلا نمیفهمم،کافرا رو ماه شلغم دارن میکارن،بعد ما گیر چه چیزایی هستیم

سهند

ادلیا

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

ما ترکیم مامان بزرگم سمیرا رو سِمیرا تلفظ میکنه😭😂

عزیزم😂😂

تو لهجه ما هم سمیرا با کسره تلفظ میشه. کلا خیلی از اسامی تو لهجه فرق میکنن. مثلا پدرشوهرم به حسین میگه حَسِین

اتریسا

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دیگه اینا برگرفته هز جهالته،دیدم اقوانی که اسم شناسنامگی رو برنیدارن از اسامی دینی میزارن ولی از همو ...

واقعا 😅