2777
2789

ن استعدادی ن هوشی

نهاییا ک سخته نتیجه نمیگیرم

کنکورم ک سخته قبول نمیشم پشت کنکورم نمیمونم چون حوصله ندارم دهم سابقه ایجاد کنم از طرفی قبول نشم پدره عزیزم ک همیشه کارش تحقیر من و مقایسه کردنم با بقیه هس بیچارم میکنه

کاش خودکشی کنم راحت شم🙂

عاشق گربه ها🥺🍓❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک منو بخون ک بفهمی من چقدر جووون سختم

من واقعا نمیدونم چی بگم

حالا ک فک میکنم حاضرم کنکور قبول نشم و بزنن تو سرم ولی مامانم طوریش نشه:)

عاشق گربه ها🥺🍓❤

منم مثل تو معلمای بی ناموس تو مدرسه که درس نمی‌دن انتظار پول زیادی هم دارن حرومشون بشه😑😏

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
عزیزم این حرفو نزن🥲قطعا استعداد داری فقط نتونستی هنوزکشفش کنی یعنی موقعیت و زمینش پیش نیومده برات ب ...

ن عاشق تجربی و دامپزشکی بودم ک اومدم

ولی چون ریاضی فیزیکم بده نباید میومدم

عاشق گربه ها🥺🍓❤
چرا نشه ؟هر مشکلی یه راهی دارهیکی از دخترای من افسرده مطلق بود ، همش میگف خودکشی تنها راهه..چاره ای ...

باورت میشه حاضرم بهم تجاوز بشه ولی دوباره نهایی‌ رو خراب نکنم و ی دانشگاه کوفتی قبول شم🙂😂

عاشق گربه ها🥺🍓❤
ن عاشق تجربی و دامپزشکی بودم ک اومدمولی چون ریاضی فیزیکم بده نباید میومدم

عزیزم درکت میکنم منم هم رشته ات بودم.ولی بدون همه چی برای آدم کنکور نیست میدونم روزای سخت و پرفشاری رو داری میگذرونی ولی باورکن راه های دیگه ای هم جز کنکور هست که تورو به موفقیت برسونه میدونم فشارهای خانواده ادمو بدتر تحت منگنه میزاره و خود آدم فقط میفهمه چی میگذره بهش.تلاشت رو بکن ولی مواظب روح و روانت باش

عزیزم درکت میکنم منم هم رشته ات بودم.ولی بدون همه چی برای آدم کنکور نیست میدونم روزای سخت و پرفشاری ...

دیگ روح و روانی نمونده برام

دامپزشکی میخواستم ک خب نمیشه 

عاشق گربه ها🥺🍓❤