سلام. من سه ساله ازدواج کردم سال اول ازدواج یه بارداری پوچ داشتم ولی بعدش هر چقدر اقدام کردم نشد. آزمایش هم دادیم همه چی نرماله دکترا میگن نازایی نا مشخص باید سه ماه تقویتی بخورید اگر نشد آی یو آی کنید. کسی بوده این طور باشه؟ به نظرتون آی یو آی کنم یا فعلا صبر کنم؟ الان نزدیک یک سال اقدام کردم نشده
احساس میکنم بعد اون بارداری پوچ دیگه بدنم به نظم سابق برنگشت. طول سیکلم همیشه 28 روزه بود ولی بعد اون از 30 تا 35 متغیر شده. روز اول پریود هم میمیرم از درد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین مثلا بعد عروسی ک تازه عروسی بری مراسم ختمی یا تشبیع جنازه اونوقت میگن چله میاد روت خب یا تازه ع ...
موقع عروسی ما جاریم هشت روز بود که زایمان کرده بود ولی گفتن با هم وارد شید چیزی نمیشه ما هم همون طور کردیم... البته بگم شوهرم اصلا اعتقاد نداره به این چیزا... حالا مثلا چله باشه چیکار باید کرد؟
موقع عروسی ما جاریم هشت روز بود که زایمان کرده بود ولی گفتن با هم وارد شید چیزی نمیشه ما هم همون طور ...
عزیزم من بعد عروسی هر کار کردم باردار نشدم خیلی دکترا رفتم بعدش همسایمون گف شاید چله داری رفتم پیش دعا نویس نگاه کرد گف چله داری بعدش ک چله ام رو برید یا بهتره بگم باطل کرد ی ماه بعدش باردار شدم
موقع عروسی ما جاریم هشت روز بود که زایمان کرده بود ولی گفتن با هم وارد شید چیزی نمیشه ما هم همون طور ...
کآری نداره میری پیش ی دعا نویس مشکلت رو میگی تا چله ات رو باطل کنه ی دعا مینویسه میای خونه اول میری حمام غسل میکنی تمیز ک شدی میایی دعا رو میشوری یکمی میخوری از آب دعا رو و با بقیه اش غسل جمعه میکنی حتما این کارو کن