2777
2789
عنوان

نازایی نامشخص

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 39 پست
ن عزیزم من ارومیه هستم گلم بهتره از مادرشوهرت یا مادرت یا خانوم های مسن بپرسی .حتما برو گلم

انجام میدم انشالله که درست شه کارم به آی یو آی و اینجور کارا نکشه... بازم ممنون از پاسخگویتون 

ایشالله میایی یکی دوماهه دیگه میگی بارداریببخشید ولی مطمئنی شوهرت مشکلی نداره چون من درحال اقدام ب ب ...

از نظر آزمایش اسپرم تازه بررسی کردیم مشکلی نیست فقط خیلی آدم استرسی.... انشاالله که شما هم زودتر فرزند دومتون رو بغل میگیرید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انجام میدم انشالله که درست شه کارم به آی یو آی و اینجور کارا نکشه... بازم ممنون از پاسخگویتون

انشالله گلم اگه رفتی پیش دعا نویس لطفا بیا بهم بگو چی گف بهت البته اگه فضولی ندونی کارم رو🤭

نه خواهش... اگر پیدا کردم و رفتم حتماً میگم بهت

ایشالله خدا دوقلو بهت میده بعدش میگی چرا حرف اینو گوش کردم من این چ خطایی بود اینقدر خونه رو بهم میریزن بیا و ببین اونوقت نیایی بگی چرا منو راهنمایی کردی ها😂😂😂

ایشالله خدا دوقلو بهت میده بعدش میگی چرا حرف اینو گوش کردم من این چ خطایی بود اینقدر خونه رو بهم میر ...

انشالله انشالله... اون موقع دعات میکنم... خیلی بدم میاد از انتظار هر ماه منتظری ولی پریود میشی انگار غم دنیا اومده سرت

انشالله انشالله... اون موقع دعات میکنم... خیلی بدم میاد از انتظار هر ماه منتظری ولی پریود میشی انگار ...

تجربه کردم گلم همسرم خیلی حساااسسس بود وقتی پریود میشدم انگار قرار بود قلبم از جاش دربیاد تا بهش میگفتم وای خدا اون لحظه هارو نیاره اصلا نمیخوام ب یادم بیارم اون روز هارو

تجربه کردم گلم همسرم خیلی حساااسسس بود وقتی پریود میشدم انگار قرار بود قلبم از جاش دربیاد تا بهش میگ ...

روز های سخت زندگی رو فراموش کن عزیزم... ببخشید اگر من یه لحظه باعث یادآوری شدم... الحمد الله که الان یه فرزند ناز داری... انشاالله دومی هم میاد و خانوادتون چهار نفره میشه... برقرار باشید♥️