2777
2789

وای بچه هااااااا

شنبه عروسیمه،تا الان دنبال لباس عروسم،همه لباسا زشت شدن طرحشون مسخرس،اصلا یه جوریه،،،،،

به دل نمیشینن

گریم گرفته بخدا😭

خسته شدم 

خانمهای متاهل شماها چکار کردید چجوری انتخاب کردید!؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لباس عروس رو حداقل یه ماه پیش میبایست پیگیرش باشی

آخه عروسیمون یهویی شد حتی جهیزیمو درست و حسابی نگرفتم بجبور شدم تو ۲ روز بگیرم 😭💔

وقت نداریم اصلا 

اول اندامتو بگو چه جوریه 

بعد بگو پرنسسی دوست داری یا  ساده  یا کارشده 

پف دار 

بدون پف 

کوتاه

بلند 

مدل ماهی 

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

چرا انقد دیر به فکرش افتادی؟ باید میدادی میدوختن پس، زن داداش من مال بیرونو نپسندید براش دوختن، خیلی ...

یهویی شد عروسیمون،دنبال تالار بودیم ولی وقت خالی نبود یهو عروسی یک نفر کنسل شد و ما صالونو گرفتیم بخاطر این موضوع جهیزیمو هم تو ۲ روز خریدم😭💔

اول اندامتو بگو چه جوریه بعد بگو پرنسسی دوست داری یا ساده یا کارشده پف دار بدون پف کوتاهبلند مدل م ...

من توپولم،نه زیاد نه خیلی کم 

ی چیزی می خوام که به تنم بشینه😅

من سفارش دادم به مزونولی قشنگن که لباس عروسا اکثراحتی سمت جمهوری هم لباس عروسای خوشگل زیاد دیدم چن ه ...

اینایی که من دیدم خیلی طرحشون شلوغه یا زیادی پوفن

زیاد هست خدایی مزون ها رو تو اینستا پیدا کنید برید سراغشون قیمت خرید چقدره؟

از ی مزون پرسیدم گفت ۴۰ تومن،هستن که قشنگ باشن نمی‌گم نیستن ولی ندیدم هنوز😅

اینستا هم که مطمئن نیست