2777
2789
عنوان

مشهدی ها بیان ی لحظع

39 بازدید | 5 پست

ما جنوبی هستیم شاید بعد ط لا ق مامانم بیایم م ش هد چون بابان نفهمه کجاییم قصد جونمون داره سرش بع پلیس اینا هم نمیشه

حالا ی شهر دور از شهر خودمون میریم 

بعد من زدم فیلم از شهرهای  مشهد دیدم یعنی خیابان ها لینا خیلی جو سنگینی داشت چرا حالم بد شد!؟ واقعا گم نمیشد توی شهرتون!؟؟؟

هرجا کارخونه پیدا کنیم میریم اگر خدا بخواد 

از هرکی میپرسم میگه مشهد حرم خیلی خوبه ولی واسه زندگی اونجا خوب نیست آدم هاش یطورین حتی بهت سلام نمیدن خیلی خشک هستن شلوغه همه جور آدم پیدا میکنی  (. محله های پایین شهر افتضاح فرهنگ شون طرز لباس پوشیدنشون  بالا شهر خوبه  این کلمه رو یه مشهدی گفت) حالا من میخوام بدونم شما چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد فپق العاده شهر بزرگ با خیابونای تمیز وجاهای تفریحی خیلی خوبیم داره والا من چندوقت پیش اومدم تهران اینقد شهر پرترافیک وشلوغ وهمه چیش قدیمی ساز بود فهمیدم مشهد رتبه اول وداره شما به مردمش چه کار دارین کسی کار به کار کسی نداره 

قطعا با جنوب فرق داره ولی ما سال هاست زندگی می کنین و سازگار شدیم.

هوا اول بهمن چه جوریه بیاییم زیارت؟؟؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.