2777
2789
آره ولی اینا خیلی دیگه شلوغن🤣آخه یه پاپیون بزرگ روی سینه چه غلطی می‌کنه!؟؟؟؟؟سابقش اینجوری نیستا دا ...

اون اینجوری ک نه بزار چندتا مدل بدم منظورم ایناس

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

آقای همسر پس می‌زاره رو اینایی که زیادی پوفن😂میگه خوشم میاد خوب آقا منم که می خوام بپوشم انگار خودش ...

آخه خوبن جدی

منم الان میبینم پفیا چقد بهتر بودن

چون خود من ریز بودم 

و کوتاه

بعد اصلا به این نکته توجه نکردم که باید گنده تر بشم به چشم بیام😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه خوبن جدیمنم الان میبینم پفیا چقد بهتر بودنچون خود من ریز بودم و کوتاهبعد اصلا به این نکته توجه ن ...

ببین من توپولم،قدم کوتاه هم هست😂

اینایی که دست می‌زاره روشون بهم نمیان😭💔

الآنم که گوشی دستمه اون داره بین لباسا قدم میزنه😐💔

چه مدلی دوست داره ؟باید براساس اندامت انتخاب کنی که نه کوتاه نشونت بده نه زیادی بلند نه چاق نه لاغر

https://images.app.goo.gl/33nDxhWUYmC5NnNu5

https://images.app.goo.gl/9CS9GzPuVAP5gW2A6

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

ببین من توپولم،قدم کوتاه هم هست😂اینایی که دست می‌زاره روشون بهم نمیان😭💔الآنم که گوشی دستمه اون دا ...

بهش توجه نکن

ببین مغازه دارا نظرشون چیه

بعدم اصن داماد که نباید بیاد واسه لباس عروس😂

این طفلکا سلیقه ندارن شر میشه

نهایتا آخرش باید بیاد بین چن تا مورد انتخاب کنه😂

همسر منم مزاحم بود خداییش اون زمان

ولی خب دخالت نمیکرد حداقل😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بهش توجه نکنببین مغازه دارا نظرشون چیهبعدم اصن داماد که نباید بیاد واسه لباس عروس😂این طفلکا سلیقه ن ...

نهههه این می خواد حرصم بده فقط فقط میخندن و ایراد میگیره حتی دلم نمیاد فوشش بدم این پسر....لا الله الا الله 😭🤣